ACTUALITATEÎntâlnirea mea cu Dan Puric, de Anca Mușat

Întâlnirea mea cu Dan Puric, de Anca Mușat

A fost odată ca niciodată… așa încep poveștile noastre clasice și așa a fost și întâlnirea mea cu maestrul Dan Puric.

Ca să ajung la conferința unde urma să fie prezent și el, am împrumutat mașina unui prieten, a mea era ca de obicei într-o „pauză”, în grija unui mecanic cu buzunarele pline de chei tubulare. Cei din familie erau sceptici, vedeau faptul că am rămas fără mașină exact când trebuia să merg la această întâlnire ca pe un fel de semn divin… Le-am spus supărată că nu este așa, ci că Dumnezeu mă încearcă, mai ales că acea dezbatere avea o temă creștină. Nu știam foarte multe despre Dan Puric, memoria colectivă îl înfățișa ca pe un om elegant în comportament și gândire, care pledează liber despre orice: tipul de „valoros”, care nu poate trece neobservat indiferent de mediul prin care trece, lichid, gazos sau solid. Știu că a intrat în sală cu oarecare întârziere, dar se știe, „vedetele” se lasă așteptate… pentru „impact”.

Continuarea, aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate