luni, martie 27, 2023
ACTUALITATEMarcel Ciolacu nu-și cere scuze „sub nicio formă” pentru că l-a citat...

Marcel Ciolacu nu-și cere scuze „sub nicio formă” pentru că l-a citat pe Petre Țuțea

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat că nu-și va cere scuze pentru că l-a citat pe Petre Țuțea, cu ocazia sărbătorilor prilejuite de Ziua Unirii Principatelor.

Într-o intervenție la „Marius Tucă Show”, Marcel Ciolacu a spus că Petre Țuțea nu a fost antisemit pentru că a fost creștin practicant.

„Maestrul Țuțea a explicat de ce nu este antisemit. E alt citat. Cred că domnul Muraru ar trebui să îl caute și să aibă singur explicație. Maestrul Țuțea a fost un creștin practicant și a zis că nu poate fi antisemit”, a declarat președintele PSD.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Întrebat dacă o să își ceară scuze, Marcel Ciolacu a declarat că ”sub nicio formă”.

„Citatul nu a fost dacă vrea să fie român, ci că a avut norocul de a fi român. Despre ce vorbim?!”, a mai spus acesta.

Reamintim că Marcel Ciolacu a fost atacat de G4 Media pe motiv că a citat din Petre Țuțea, cu ocazia sărbătorilor de Ziua Unirii Principatelor Române. Publicația respectivă i-a cerut un punct de vedere deputatului PNL, Alexandru Muraru, iar acesta i-a cerut lui Marcel Ciolacu să-și ceară scuze pentru citat.

Citatul la care se referă Marcel Ciolacu este următorul: „Nu am fost şi nu sunt antisemit, pentru că ar însemna să fiu anticreştin. Pentru că, să fim cinstiţi, Hristos nu e din Fălticeni”.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Nu am nicio simpatie pentru Ciolacu. De data asta, dacă se ține de cuvânt și nu își cere scuze, îi voi acorda oarece simpatie! Nu m-ași mira totuși, dacă peste vreo câteva zile s-o dea la întors!

  2. frații Muraru sunt slugile perfecte oameni fără conștiință națională care au ajuns la putere slujind interesele altei națiuni. orice fac și spun e să distrugă cultura română in numele altor interese. Așa ajungi mare ambasador pe la Nev York, desigur. Părinții lor și bunicii lor ar scuipa pe acești frați .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate