ACTUALITATEVIDEO | După ce o activistă LGBT a batjocorit un grup de...

VIDEO | După ce o activistă LGBT a batjocorit un grup de oameni care se rugau, o bătrână a îngenuncheat și i-a sărutat picioarele

O tânără activistă LGBT a încercat să întrerupă oamenii în timpul unei rugăciuni, dar, printr-o atitudine incredibil de demnă, o bătrână a îngenucheat în fața acesteia și i-a sărutat picioarele. Momentul a avut loc în Varșovia, când un grup de vârstnici s-au adunat în fața unui tribunal să se roage pentru încetarea atacurilor împotriva radioului și televiziunii catolice Radio Maryja și TV Trwam.

În primă fază, în timp ce grupul de oameni se ruga, se poate observa cum două tinere s-au apropiat de ei, una dintre ele având un steag LGBT. Una dintre acestea a fost observată cum încerca să întrerupă rugăciunea și să provoace oamenii jignindu-i.

La scurt timp, una dintre femeile în vârstă care se ruga s-a apropiat de activistă, a îngenuncheat în fața ei și i-a sărutat picioarele. Activista, care doar cu câteva clipe înainte batjocorea pe cei care se rugau, a început să o liniștească pe bătrâna care plângea. A urmat un moment de mare impact, atunci când ambele femei s-au îmbrățișat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Toată viața am luptat pentru Polonia și nu am crezut că o să ajung, la finalul vieții, să văd că Polonia este împărțită. Sunt foarte tristă din cauza asta, mă simt groaznic. Acești copii au fost crescuți de polonezi „non-polonezi”, a spus bătrâna imediat după evenimentul emoționant.

Redactorul-șef al portalului wPolityce.pl, Marzena Nykiel, a comentat întreaga scenă.

“Aceasta este o scenă incredibil de emoționantă. La urma urmei, dacă tânăra a venit singură la protest și a decis să întrerupă rugăciunea în acest fel, atunci trebuie să fi fost puternic hotărâtă și profund convinsă de validitatea acestor acțiuni. Totuși, reacția ei la gestul femeii în vârstă i-a schimbat complet comportamentul, i-a dezvăluit empatia.

Aici se află esența întregului război ideologic, căruia îi sunt victime toate generațiile. Esența este lipsa de înțelegere și iubire. Propaganda și manipularea contaminează mintea umană conform unei scheme bine calibrate.

Lipsa iubirii, a înțelegerii și a unui sistem de valori în familii face ca oamenii să intre în lume cu sufletele deteriorate, deoarece nu au modele. Acești oameni își satură foamea emoțională și intelectuală cu absolut orice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Această scenă, deși singulară, devine un simbol al unei anumite integrități. Ar trebui să ne inspire pe toți să găsim noi metode de a ajunge la cei pierduți. Ar trebui să începem din nou, în toate domeniile posibile, pentru că poate nu este pierdut chiar totul.” a spus Marzena Nykiel, potrivit Remix News.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

8 COMENTARII

 1. Facem pariu ca daca acea femeie era de credinta ortodoxa, nu aparea in mass media deloc ?
  Si Jorge Mario Bergoglio, cand a fost facut papa s-a dus intr-o inchisoare si a spalat picioarele a 12 detinuti. Nu mai puneti botul la chestii d’astea populiste.
  Pai Mantuitorul nostru Iisus Hristos a spalat picioarele uncenicilor sai, nu talharilor si infractorilor. Maria Magdalena i-a sarutat picioarele Mantuitorului Iisus, nu invers.
  Catolicii pot sa sarute picioarele homosexualilor din proprie initiativa, dar sa isi ceara iertare pentru crimele facute in Ardeal sau pentru nenorocirile pe care le-au facut prin lume, asta nu pot. Nici pana in ziua de astazi biserica catolica nu s-a dezis de inchizitie si nu a condamnat-o. Otomanii au cucerit Constatinopolul cu ajutorul nemijlocit al catolicilor.
  Anul trecut un arhiepiscop catolic, Carlo Vigano, i-a trimis o scrisoare presedintelui Trump, atragandu-i atentia ca lumea este dezbinata. Arhiepiscopul insa uita sa scrie in acea scrisoare ca insasi biserica catolica a dezbinat lumea.

   • In cele spuse initial nu stiu ce afirmatii considerati ca fiind false.
    1. Biserica catolica nu a condamnat inchizitia nici pana astazi.
    2. Otomanii au cucerit Constantinopolul in 1453 cu ajutorul catolicilor. Spun asta pentru ca in anul 1204 catolicii au ocupat primii Constantinopolul pentru aproximativ 60 de ani, slabindu-l foarte mult. Orasul si-a revenit foarte greu dupa aceasta prima ocupare. In plus, catolicii au refuzat sa le dea ajutor bizantinilor in 1453. De fapt nu au refuzat, ci le-au oferit ajutorul in schimbul trecerii la catolicism.

    Cred ca e cazul ca dvs sa cautati adevarul si sa recunoasteti faptele istorice asa cum s-au intamplat, nu cum au fost rescrise de marile puteri.

 2. Ba, dati-o naibii de treaba. Voi faceti “stiri” din clipuri regizate de pe Twitter? Se vede clar dupa module de focalizare , ca e facut cu o camera semiprofesionala
  Plus ca juna, echipata regulamentara cu tigara in stanga si mobilul in dreapta, uitase ca I se balanganea.cablul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT