ACTUALITATEOMS le dă o veste proastă celor care s-au vaccinat: Trebuie să...

OMS le dă o veste proastă celor care s-au vaccinat: Trebuie să continue să folosească măştile în mod constant, să fie în spaţii ventilate, să păstreze igiena mâinilor, distanţarea fizică

Oamenii care s-au vaccinat cu ambele doze de vaccin anti-Covid19 trebuie să ă poarte în continuare masca de protecţie, să păstreze distanţa socială şi să respecte măsurile de siguranţă, deoarece varianta Delta, extrem de contagioasă, se răspândeşte rapid pe tot globul, avertizează Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), notează CNBC. „Oamenii nu se pot simţi în siguranţă doar pentru că au făcut cele două doze de vaccin. Încă trebuie să se protejeze”, a declarat Mariangela Simao, director adjunct al OMS pentru accesul la medicamente şi produse de sănătate, potrivit Digi 24.

„Vaccinul singur nu va opri transmiterea. Oamenii trebuie să continue să folosească măştile în mod constant, să fie în spaţii ventilate, să păstreze igiena mâinilor, distanţarea fizică, să evite aglomeraţia. Acest lucru continuă să fie extrem de important, chiar dacă sunteţi vaccinat, atunci când există o transmisie comunitară”, a adăugat acesta.

Oficialii OMS au precizat că recomandă aceste măsuri persoanelor vaccinate, deoarece o mare parte din populaţia lumii este încă nevaccinată şi variantele extrem de contagioase, cum ar fi Delta, se răspândesc în multe ţări, provocând focare.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Reamintim că premierul Florin Cîțu a spus, într-un video promoțional, că dacă își vor face vaccinurile, românii nu vor mai depinde mască.

Totodată Bruce Aylward, un consilier principal al directorului general al OMS a declarat că pot fi totuşi relaxate unele măsuri, dar este necesară încă precauţia din cauza noilor variante.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

„Da, puteţi reduce unele măsuri şi diferite ţări au recomandări diferite în acest sens. Dar este încă nevoie de precauţie. (…) După cum vedem, apar noi variante”, a delarat Bruce Aylward Săptămâna trecută, în ciuda succesului campaniei de vaccinare, Israel a raportat o dublare a numărului de cazuri de coronavirus. Iar 14 dintre cele 35 de persoane aflate în stare gravă în spitalele din ţară sunt vaccinate cu ambele doze ale vaccinului Pfizer/BioNTech, ceea ce arată cât de puternică este varianta Delta a virusului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Iar 14 dintre cele 35 de persoane aflate în stare gravă în spitalele din ţară .
    Adica aproape jumatate si cel mai grav in stare grava pai am ajuns de unde am plecat.
    Asta cu stare grava este de com, pai vacinul tocmai ptr. a nu ajunge in stare grava e facut.
    Ce sa mai zici nimeni nu mai intelege nimic.

  2. Cei vaccinati au dezvoltat proteina spike care este contagioasa. Acesta este adevaratul motiv ca OMS le cere celor vaccinati purtarea mastii si distantarea fizica?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...