joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Celebra organizație americană PragerU, oripilată că în centrul Clujului este...

VIDEO | Celebra organizație americană PragerU, oripilată că în centrul Clujului este o cafenea dedicată lui Che Guevara: În România, dintre toate locurile care au scăpat de comunism în 1990?!

Organizația media PragerU, una dintre cele mai influente din Statele Unite, se arată îngrozită că în centrul Clujului este o cafenea care îi este dedicată liderului comunist Che Guevara.

Într-un videoclip publicat pe Instagram acum câteva zile, Will Witt – una dintre vedetele PragerU – se arată uimit că în centrul urbei de pe Someș se află un astfel de local cu o astfel de tematică.

„Suntem în Cluj, România și dacă vedeți ce-avem aici: „cafeneaua Che Guevara”. Dintre toate locurile care au avut de-a face cu comunismul, care au scăpat de comunism în 1990, milioane de oameni au murit, foamete, moarte, toate aceste lucruri oribile și acum avem cafeneaua Che Guevara!

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Și asta a fost modernizată de Uniunea Europeană, după cum vedeți aici în Piața Unirii.

Asta face comunismul: toate ideile care au penetrat în trecut se întorc din cauza valorilor progresiste a stângii. Nu putem lăsa comunismul să se ridice din nou: nici în America, nici în România, nicăieri.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

Învățați oamenii istoria, ca să cunoască relele comunismului”, spune Will Witt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PragerU (@prageru)

Videoclipul a strâns deja aproape 41 de mii de like-uri pe Instagram. PragerU este una dintre cele mai influente organizații media conservatoare din SUA, cu peste 1,9 milioane de urmăritori pe Instagram și aproape 3 milioane pe Youtube.

PragerU s-a luptat constant cu cenzura Big Tech, chemând în judecată compania Google pentru că i-a restricționat clipurile, între care unul despre cele 10 porunci.

Fondatorul PragerU, jurnalistul și scriitorul Dennis Prager, a conferențiat și în România în 2018.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

12 COMENTARII

 1. Au un talent deosebit de a fii de stânga – dreapta, sus-jos, înainte-înapoi și orice altă direcție, numai ca să stea și ei în moț sau măcar în relații bune cu moțul. Banul și puterea sunt întotdeauna mobilul, restul, doar aburi la fraieri. Problema masei este că-și delegă mintea propagandei, pe care o consideră un fel de minte colectivă pe când puterea joacă la două capete, oferind și nișa contracultirii pe care o diversifica și îi conferă aparența de opoziție. Astfel își câștigă toate categoriile, majoritatea acționând în mimetism.Presa aservită cântă și majoritatea dansează.Când se trezesc, puterea le oferă altă partitura iar fraierii cad iar în capcană.Toți au un cap dar nu toți îl folosesc la gândit.

 2. Toate ideologiile apar strălucitoare și pline de promisiuni la început, doar ca să eșueze lamentabil câteva decenii mai târziu, în suferință. Atunci, oamenii se întorc la un trecut cu nimic mai bun ca prezentul, dar care pare cosmetizabil, funcționalizat prin modificări minore.Politica și Finanța sesizeaza momentul și-l adaptează propriilor deziderate, nicicând schimbate, după care urmează același ciclu.Dacă vrem evoluție, politica și finanța trebuie să dispară cu totul iar atribuțiile lor trebuiesc preluate de organizații ocupaționale altfel, Istoria va continua ca până acum: un șir nesfârșit de tragedii cauzate de psihopați bolnavi de putere și lăcomie patologică care vor găsi întotdeauna o cale spre vârf.

 3. Extremiștii din Cluj-Napoca sunt vreo câteva sute de suflete rătăcite care trăiesc pe banii ONGurilor și se întâlnesc în ”case conspirative” unde organizează partyuri private unde plănuiesc manifestații și revoluții stradale. Barurile Oldschool și Insomnia sunt locuri preferate de întâlnire.
  Cu ce se ocupă ei:
  https://centruldecultura.wordpress.com/2012/10/23/catehismul-revolutionarului-jean-preposiet/
  https://federatia-anarhista.blogspot.com/
  https://actiunea-antifascista.blogspot.com/
  https://anarhosindicalism.wordpress.com/
  https://cronicanecunoasterii.blogspot.com/
  https://iasromania.wordpress.com/
  https://revolutiacotidiana.blogspot.com/
  https://riotseeddistro.blogspot.com/
  https://hrananubombe.wordpress.com/
  https://hrananubombeiasi.blogspot.com/
  https://pagini-libere.ro/manifest/
  https://ro.baricada.org/

 4. Nu mai este mult si SUA va deveni comunista. Inceputul deja a fost facut odata cu alegerea lui Biden. China ii supravegheaza.

 5. Nu știu cine e Iancu care s-a găsit vorbind (O fi “Iancule mare, Bravule tare…” ?), dar e grămadă rău. Unul ca el vorbește despre indoctrinare.
  Ia tată o pastiiă sau du-te pe la femei să-ți descarci ouăle și neuronul.

 6. Ce nu se discută în presă e că unii dintre patronii barurilor din Cluj-Napoca sunt simpatizanți ANTIFA. E cazul patronului Che Guevara, dar și patronii Molotov, Form Space (care au anulat un concert La Famila pt că trupa ar fi ”homofobă”), Insomnia, The Shelter, Mike s Pub, Yolka, Oldschool, Spațiu Music-Pub, Casa TIFF, Delirio (bar gay), Gazette, Room. Unele dintre ele s-au închis în ultimii ani.

 7. Cluj-Napoca e cel mai îndoctrinat oraș din România cu ideologii de extremă stânga. Avem Tinerii Mânioși cu Mihnea Blidariu (Luna Amară), Adrian Dohotaru (Someș Delivery), Mihai Goțiu, Paul Socol, Istvan Szakats, Bogdan Bob Rădulescu (Epic Show), Cristian Dan Grecu (Centrul de cultură anarhistă), avem Prideuri cu LGBTista Aminda Nomade, avem săptămâna filmului Gay, avem TIFF unde majoritatea filmelor sunt ideologice (marxism, corectitudine politică, secularism, antiromânism, anticreștinism, antifamilie, LGBTism, nihilism), avem edituri anarhiste Pagini Libere (în colaborare cu anarhiști din București), avem edituri marxiste OMG (Oh My God). Pubul Che Guevara tronează de mult în centrul orașului, au chelnerițe îmbrăcate în șoimi ai patriei și poze cool cu Che Guevara, mai sunt și alte baruri gen Molotov sau Soviet care profită capitalist de amintirea comunismului sau Insomnia care combină revizionismul maghiar (au doar afișe în maghiară) cu propaganda neomarxistă.

 8. Eu doar nu înțeleg de ce nu a intrat să vorbească ori cu proprietarul, ori cu cine era pe-acolo. Ori am fi văzut toți că a fost o decizie comercială să adopte numele și imaginea medicului argentinian (!), ori respectivii i-ar fi explicat (în viziunea lor) cum stă treaba cu personajul (și cu decizia lor). Și am fi aflat și noi ceva.

  Așa, nepunându-i nimeni problema, am ratat ocazia de a explica unui înalt sol ce am înțeles noi din ideea de „presă liberă”. Că practic toată lumea spune că au fost milioane (inclusiv în secolul 21), mai rămâne să se înțeleagă și care și câți au fost, și ai cui.

  Mulțumesc.

 9. CULMEA PENIBILULUI și a IRONIEI.
  În timp ce bideu va anulat mai toate libertățile de ați ajuns din “tărâmul făgăduinței” mai rău decat china, s-a trezit unul de peste ocean sa ia atitudine anticomunistă taman în România… Păi acum che guevara, ceausescu, hitler, stalin…. sunt sfinti pe lângă ighemonii care conduc lumea de doi ani incoace… Sau amerolacul trăiește pe lună și nu are habar ce-i pe Pământ…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE