ACTUALITATE Top 10 știri pozitive ale săptămânii (26 octombrie-1 noiembrie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (26 octombrie-1 noiembrie)

Săptămâna care tocmai s-a încheiat nu a trecut fără vești bune, pe care le-am strâns în topul nostru săptămânal, încercând să nu uităm nici de zăpada ce s-a așternut la munte în ultimele zile.

  1. Atleţii Marius Cocioran şi Andreea Arsine au câştigat medaliile de aur, în probele seniorilor din cadrul Campionatelor Naţionale de marş, la Buziaş. Detalii despre competiție, aici:
  2. Firmele mici şi mijlocii au primit credite în valoare totală de 15 miliarde de lei programul IMM Invest. Mai multe informații despre finanțare, aici:
  3. La 1 noiembrie Radioul public aniversează 92 de ani de la prima transmisie în eter. Detalii aici:
  4. Târgul Moşilor de Toamnă are loc în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român din Bucureşti, până duminică, inclusiv. Informații despre program, aici:
  5. Editura Institutului Biblic și de Misiune Ortodoxă (IBMO) publică un nou volum dedicat părinților și copiilor: „Istorisiri din Sfintele Scripturi”. Mai multe detalii, aici:
  6. Iniţiativă civică pentru repararea ceasurile vechi din oraş. Primul vizat este ceasul de la Colegiul Laurian. Detalii despre proiect, aici:
  7. Aprinderea felinarului. O tradiție veche de 100 de ani este adusă la viață în orașul Cernăuți. Mai multe detalii despre frumoasa inițiativă, aici:
  8. Cea de-a 46-a ediţie a Festivalului Internaţional al Muzicii şi Dansului va debuta sâmbătă, la Teatrul National de Operă si Balet „Oleg Danovski” din Constanţa. Detalii despre program, aici:
  9. APIA a autorizat peste 600.000 de fermieri pentru plata în avans a 958,2 milioane de euro. Mai multe informații despre finanțare, aici:
  10. Festivalul Internațional de Muzică de Cameră SoNoRo aniversează 15 ani cu o serie de concerte transmise live din sălile de concerte. Detalii despre program, aici:

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 8.312 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate