miercuri, aprilie 17, 2024
ACTUALITATEUn profesor din SUA a fost suspendat din funcție, după ce le-a...

Un profesor din SUA a fost suspendat din funcție, după ce le-a prezentat elevilor, fără acordul părinților, un spectacol capcană cu bărbați îmbrăcați sumar în haine de femei

Videoclipul cu un profesor din districtul școlar Hempfield (Pennsylvania) îmbrăcat în drag cu alte trei „regine“ (drag queens) îmbrăcate sumar, dansând pe o scenă, a iscat largi dezbateri pe rețelele de socializare în ultima săptămână.

Profesorul a fost suspendat după ce a găzduit spectacolul capcană pentru elevi, ca parte a Gay Sexuality Alliance Club, fără acordul părinților.

„Suntem îngroziți de ceea ce a avut loc și nu acceptăm în niciun caz acest tip de activitate în școlile noastre. Nici ținuta invitaților și nici spectacolul nu erau potrivite în cadrul școlii noastre. Luăm incidentul în serios în cadrul investigației și acțiunilor noastre. Pentru administratorii districtului este important ca acesta să aibă încrederea comunității și ne dăm seama că un astfel de incident subminează complet această încredere. Ne angajăm să finalizăm o investigație amănunțită și să tragem la răspundere pe cei implicați, până la măsuri disciplinare care să fie proporționale cu orice constatări”, a declarat districtul școlar într-un comunicat, potrivit ABC 27.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Potrivit Hempfield School District, acesta a „conștientizat situația gravă” care a avut loc la liceu, luni, 25 aprilie 2022, în timpul orelor de după școală.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Districtul școlar a spus că au fost anunțați cu privire la „spectacolul” care a avut loc în timpul unui eveniment după școală pentru elevii membri ai Gay Sexuality Alliance Club.

„Imediat după notificare, a început o anchetă asupra incidentului”, a spus districtul școlar într-un comunicat.

Districtul școlar nu a confirmat identitatea profesorului, dar a spus că o persoană a fost plasată în concediu administrativ în așteptarea rezultatului anchetei.

Administrația districtului școlar a precizat într-o declarație că își cere scuze elevilor, părinților și comunității.

Patru „drag queens“, printre care și profesorul în cauză, îmbrăcați sumar, au susținut spectacolul lunea trecută la liceul din Pennsylvania, conform thegatewaypundit.

Potrivit Wikipedia, „drag queen“ este un termen ce desemnează, de obicei, un bărbat care se îmbracă (conform verbului to drag, deci he drags) în haine feminine, respectiv utilizează machiaj specific pentru a interpreta un rol feminin, de travestit, într-un spectacol, eveniment monden sau ca gazdă al unei anumite emisiuni. Termenul drag queen provine din Polari, un subset al argoului limbii engleze care a fost popular in câteva comunități gay în prima parte a secolului XX.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE