marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEMesaje pentru introducerea educației LGBT în școli, fără acord parental, chiar de...

Mesaje pentru introducerea educației LGBT în școli, fără acord parental, chiar de Paști. Răspunsul Alianței Părinților pentru activiști

Activiștii LGBT nu dorm nici de Paști. Asociația „Accept” a profitat de ocazie pentru a lovi în legea din statul Florida care permite educația sexuală în școli, până în clasa a III-a, numai cu acordul părinților.

Practic, activiștii LGBT au preluat un articol din presa americană care consideră că este o „măsură flagrantă”, faptul că părinții trebuie informați asupra sănătății sau bunăstării mentale, emoționale sau fizice a elevului, informează România TV.

Ei consideră că astfel de legi, care instituie acordul părinților pentru educarea sexuală a copiilor până în 10 ani, drept legi „împotriva LGBT+”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Contactați de România TV, reprezentanții Alianței Părinților afirmă că majoritatea părinților români nu-și doresc o educație LGBT în școli.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Încercările de pătrundere în școală au loc de multă vreme și lucrurile se petrec de cele mai multe ori fără știrea și acordul părinţilor. Asociaţii precum ACCEPT, Asociaţia pentru Libertate și egalitate de Gen, Asociaţia MozaiQ, Asociaţia Sexul și Barza, Tineri pentru Tineri, Societatea de Ed Sexuală și Contraceptivă, care nu cu mult timp în urmă a lansat o aplicaţie pentru telefon pe care o pot accesa și minorii și care promovează deschis perversiunile sexuale și ideologia de gen. Părinții sunt gata să acționeze în instanță dacă propaganda LGBT va continua în unitățile de învățământ”, a declarat Olimpia Popa, reprezentanta Alianței Părinților din România, pentru sursa menționată.

Activiștii LGBT vs părinții din România

Reprezentanții părinților din România susțin că asociațiile care promovează drepturile LGBT nu îi informează corect pe copii, adolescenți și nici măcar pe părinți. Acestea ar aduce în discuție proiectul „Don’t Say Gay”(Nu spune Gay/homosexual), inițiat în Florida, însă, în România, nu se  vorbește și despre sancțiunile pe care le primesc părinții copiilor care se opun informării în școli. Unii părinți din România susțin că nu se expune „ideologia de gen” în termeni clari, ci mai degrabă s-ar promova perversiunile sexuale.

„Părinții vor depune la direcțiunea școlilor o notificare  prin care vor informa școala că nu accepta expunerea copilului, nici în unitatea de învățământ și nici în afara ei, la informații de orice fel specifice educației sexuale pe baza ideologiei de gen, ideologie care deformează ori neagă distincția naturală dintre tată și mamă, bărbat și femeie, băiat și fată”, a precizat reprezentanta Alianței Părinților din România, la România TV.

În România, reprezentanții USR s-au arătat cei mai mari susținători ai comunității LGBT. Eurodeputații USR au votat în Parlamentul European pentru sancționarea statelor care nu respectă drepturile comunității LGBT.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

 1. In SUA părinții s au trezit și s au revoltat cand au văzut ce grețoșenii au ajuns activiștii să predea la copiii lor.

  In Virginia , stat cu tradiții democrate, au votat pentru prima oară republicani pe un val de revoltă parentală contra abjecțiilor sexualizării. Acum că statele Americane se scutură de porcăriile lor sexuale brusc nu mai sunt buni americanii, nu ?

  Aceste Asociații NU reprezintă nimic, sunt asociații clientelare finanțate de Fundații, Granturi. Nu au in spate o societate civilă propriu zisă ci sunt implanturi propagandistice cu bani murdari, activiști fomiști care execută lovituri de imagine plătind articole in alte reviste afaceriste, vreo 3000 de euro un articol, vă dați seama cum fac ei „opinie publică”….

  Gânditi vă in primul rînd cine naiba sunt așa zișii profesori de educație sexuală. Au făcut facultatea de sexologie? Ce competențe au? Ce curriculum se predă, că nu știe nimeni exact, se vorbește fără un manual autorizat tocmai pentru că nimeni nu vrea să știm ce scârboșenii pregătesc copiilor.

  In realitate activiștii și oengiștii iși oferă joburi la stat și luxul de a ne îndoctrina copiii cu ultimele perversiuni incluse in litera Q de la LGBTQ+.

  Părinți! Rezistați! Scrieți directorilor, diriginților și profesorilor să transmită sus. Organizați vă pe școli și pe orașe. Petiționați partidele, funcționează.
  Profesori, rezistați, pentru că ăștia vă vor lua ore din normele clasice ca să isi facă lor normel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE