duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEAna Munteanu, consiliera USR care a organizat un „flagrant” la un restaurant...

Ana Munteanu, consiliera USR care a organizat un „flagrant” la un restaurant din Timișoara, a făcut un nou video în care-și explică acțiunile. A început să plângă

Ana Munteanu, consilier local la Timișoara din partea USR, a șocat o țară întreagă atunci când a pus la cale un „flagrant”, cu clienți falși, pentru a demonstra că un restaurant funcționează ilegal în timpul carantinei.

Ea a mers personal la descinderea Jandarmeriei pentru a se asigura că falșii clienți nu sunt amendați, scrie știripesurse.

După reacțiile negative apărute în mass-media și în spațiul online, ea a făcut un video explicativ, în care dă vina pe Poliția și Jandarmeria Timiș că nu amendează pe cei care încalcă regulile din pandemie.

Ana Munteanu susține că a primit sesizări de la cetățeni și de-aceea a organizat „flagrantul” care a uimit o țară întreagă.

Totul se întâmplă într-un nou video, în care Ana Munteanu pare în pragul unei cedări nervoase, iar la un moment dat izbucnește în plâns.

De cealaltă parte, avocatul firmei care deține hotelul și un restaurant în zona centrală spune că patronii au plătit zece mii de euro chirie pentru restaurantul din zona centrală care este închis de mai multe luni și că aceștia au cerut scutire de la plata taxei pe durata restricțiilor pentru spațiu, motiv pentru care Ana Munteanu ar fi organizat flagrantul. Practic, avocata acuză că Primăria Timișoara ar vrea să evacueze compania din restaurantul din zona centrală care funcționează într-un spațiu al primăriei și că descinderea de la hotelul firmei ar avea un scop de șantaj. Acuzațiile au fost făcute în emisiunea lui Victor Ciutacu.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  1. Așa era și Ceaușeasca, și Ana Pauker la tinerețe. Urate, strâmbe, fără trăsături feminine, fără delicatețea feminina, frustrate pe oameni pe societate, pe toți. Neputând sa se facă plăcută prin farmec personal, recurge la metode agresive, pline de venin și răutate pentru a ieși în evidenta. Este o strâmbă, o boccie, urâtă cu spume.

  2. Pai bine feților la chefurile useritilor și penaliștilor nu anunță nimeni poliția sau jandarmi dar dacă eu am invitat niște partenerii de afaceri la masa sa aducem poliția să distrugem orice fel de afacere

  3. Restaurantul funcționează perfect legal, conform cu (fărăde)legile plandemiei (nu că boala nu ar exista), pentru clienții cazați ai hotelului. Perfect legal.

    I s-a explicat (inclusiv in interiorul fatidicului partid), dar domnișoara impuberă se preface că nu înțelege sau, în avântul ei revoluționar pe altarul luptei de clasă, pur și simplu nu are capacitatea aceasta, de a înțelege lucrurile simple și logice.

    Dumnezeu s-o ierte și s-o lumineze (dar mai trebuie să fie și dânsa de acord cu asta), iar pe noi și țara noastră, să ne apere de astfel de specimene (politruci analfabeți), mai ales în funcții de conducere. “Atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni.” (Ps 11,8) Dumnezeu să ne apere, dar și noi să încercăm a ne pune pe pocăință serioasă, dar și pe lupta pentru adevăr (curaj și marturisire)!

    “Știm că adevărul va ieși oricum la lumină, dar nu trebuie să întârzie sub obroc din pricina nepriceperii și lașității noastre. Adevărul reiese din confruntare, nu din cedare – a nu se confunda deci smerenia cu capitularea și dragostea cu slăbiciunea, căci în primul rând iubim pe Dumnezeu, adică Adevărul.” (Sfântul) Mărturisitor Ioan (Ianolide)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate