luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEPrimarul din New York a lansat o campanie prin care vrea să...

Primarul din New York a lansat o campanie prin care vrea să îi convingă pe membrii comunității LGBTQ+ să părăsească Florida, ca urmare a legii lui Ron DeSantis care interzice predarea în școlile primare a materiilor legate de orientarea sexuală

Eric Adams a lansat o campanie de publicitate ca răspuns la măsurile conservatoare ale statului republican Florida.

De curând, guvernatorul Ron DeSantis a emis mai multe decrete prin care a limitat propaganda woke din școlile din Florida.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Legea din Florida ar putea dăuna sănătății mintale a tinerilor LGBTQ +, care sunt deja mai predispuși să se confrunte cu hărțuirea și să încerce să se sinucidă decât copiii cisgen și heterosexuali. A face un procent din ce în ce mai mare din populație invizibil sau tabu este foarte dăunător și periculos pentru toți copiii.”, a spus primarul orașului New York.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Astfel, acesta a lansat o campanie digitală menită să convingă membrii comunității LGBTQ+ din Florida să se mute acolo unde a fost adoptată deja așa-numita lege a educației pentru homosexuali, conform dcnews.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Lgbt ESTE o afecțiune psihică. Binențeles, pe democrați îi doare la bască de poponereală, marea majoritate fiind albi, “cis” și rasiști dar nu pot să nu tragă un ce câștig din asta. Oriunde există o organizație de gen tribal va exista și un organizator leninist cu un sac de soroseală în spate care va trasa liniile. Fraierii care nu se înscriu în trend și au un pic de bun simț build in, în loc de droguri în cavitatea craniană, relativ nelocuită, se uimesc de dubla gândire, limba de lemn și relativitatea moralei organizației respective dar puțini îndrăznesc să rupă rândurile, de frică. E cazul mișcării feministe, blm, lgbtqrvxsulbctdabk etc și așa mai departe.Sunt filialele noii dictaturi mondiale în teritoriu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE