luni, martie 27, 2023
EDUCAȚIESUA | Părinții își iau școlile înapoi: cărțile de propagandă LGBT și...

SUA | Părinții își iau școlile înapoi: cărțile de propagandă LGBT și care divizează copiii pe bază de rasă. Un primar i-a amenințat cu pușcăria pe membrii CA ai unei școli VIDEO

Părinții din Statele Unite iau atitudinea față de îndoctrinarea la care sunt supuși copiii, în școli, de activiștii LGBT și ai BLM (Black Lives Matter).

În ultimele luni, părinţi conservatori s-au adresat reuniunilor consiliilor şcolare din numeroase state atacând cărţi pe care le consideră ca având un conţinut sexual explicit sau care abordează problema rasismului într-o manieră care îi face pe copiii albi să se simtă prost.

Pe internet au apărut tot mai multe videouri, în care părinții vorbesc împotriva ideologiei LGBT impuse în rândul copiilor, dar și a așa-zisei Critical Race Theory (CRT).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Această teorie, promovată de activiștii radicali de extremă stângă, postulează că rasa nu ar fi o caracteristică obiectivă, ci un construct social, menit pentru a oprima persoanele de culoare și minoritățile non-albe, în general. Conform acestora, rasismul este încorporat în legile și sistemul juridic american, astfel încât să-i țină jos pe oamenii de culoare.

În multe cazuri, profesorii au fost prinși că predau aceste subiecte fără acordul părinților, ba chiar cei mici sunt îndemnați să nu spună acasă ce au făcut la școală.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Conform unor surse 86 de districte şcolare au scos 1.145 de titluri din listele de lecturi pe parcursul ultimelor nouă luni, unele permanent, altele pe perioada desfăşurării unor anchete.

Există un caz în care primarul unei localități s-a adresat membrilor consiliului de administrație al unei școli, avertizându-i că dacă nu își dau demisia, vor fi trimiși în judecată pentru expunerea copiilor la materiale pornografice în timpul orelor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PragerU (@prageru)

Mai mult, în unele școli s-au interzis steagurile LGBT și BLM, părinții numindu-le „politice și divizive”, scrie Breitbart.

„Nu-i plătim pe profesori să-și impună viziunile politice asupra copiilor. Nu e treaba lor”, a spus Brian Shannon, director al unei școli din Oregon.

„Treaba lor este să învețe curriculum stabilit și aprobat, iar noua politică se asigură că asta se întâmplă în școlile noastre”, a continuat el.

Un profesor din Neosho, Missouri, a demisionat când părinții i-au cerut să scoată steagul LGBT din clasă, relatează sursa citată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PragerU (@prageru)

Această puternică mișcare conservatoare și-a găsit un exponent politic în persoana Guvernatorului statului Florida, Ron de Santis, care recent a aprobat o lege care interzice expunerea copiilor între 3-8 ani la ore de educație sexuală fără acordul părinților.

Oponenții de extremă stângă s-au plâns că acest lucru ar fi „cenzură” și împotriva „libertății de exprimare”. Din păcate, aceste opinii au fost preluate fără niciun comentariu și de oficiosul de presă al statului român, Agerpres.

Deși numesc utilizarea „acordului parental” drept cenzură, aceleași organizații n-au avut nicio obiecție în fața numeroaselor cazuri de cenzurare ale unor opinii exprimate civilizat de către adulți pe aceleași teme: LGBT și CRT.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

 • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

 1. E greu să rămâi politicos cu un asemenea „jurnalist”, … doctor în istorie!

  Adică RSR și PCR nu erau suficient de radicale la stânga ? Ați avut așa ceva în școlile RSR ? Adică vă faceți că nu știți că această „Stângă” este Stânga Dreptei, Stânga Democrației ? Ați uitat cât ne-ați repetat cum „Savanta” dictatorului NC „patrula” programele TVR și le cerea scoase din grilă la cele mai firave semne de „lipsă de modestie” (fuste, machiaj etc.) ? Nu-s astea stocate pe YT și în alte părți ale „presei libere” ?

  Adică nu știți că radicalitatea Stângii se referea (și se referă) la eliminarea proprietății private, până la excluderea intelectualității care o susține (adică practic toată!) ? Nu știți că în RSR, abia în manualul de clasa a 12-a de biologie se descria, în câteva cuvinte, „educația sexuală” ? În clasa a 7-a, Anatomia umană făcea o simplă descriere a organelor corpului uman. Manualele sunt (aproape toate) la manualul.info, dacă vreți să le vedeți.

  Adică „profesorii” (Democrația anglofonă nu are profesori decât în universități, restul sunt „predători”/„învățători”!) sunt cei care „aduc copiilor” în clase educația sexuală ?! Nu șefii lor din „school board” (și mai sus, cei care doresc asemenea politici în școli!) ? Adică aceste „school board” sunt alese ? De „profesori” ?!? (Poate că da, POATE UNEORI SUNT ALESE: am văzut candidaturi, la fel ca acelea pentru guvernare – indivizii sunt scoși „pe piață” de institutele „pedagogice”, iar Prostimea îi votează când sunt alegeri locale, fără să aibă habar ce vor face respectivii (care se laudă în timpul imediat anterior alegerilor că vor face și vor drege, niciodată în legătură cu programa școlară! Știe cineva de unde primesc ordine cei din „school board”-uri ?) Dar asta trebuie să v-o spun eu, nu doctorul în istorie RM ?!? Sigur nu sunt aceste „school board”-uri niciodată numite direct de lideri politici (că lumea-i plină de tot felul de democrații!) ? În universități, faimoasele „Board of Governors” sunt alese de Prostime, ori de lideri politici și „comunitatea de afaceri” ? Cine credeți că l-ar întreba așa ceva pe d-l doctor ?

  Acum înțelegeți de ce intelectualitatea a fost tratată așa cum a fost tratată ? Adică vreți să credem că nici acum, la peste 30 ani de democrație (aka „markets and the rule of law”, actualizată la „rules-based order”, fiindcă „international law” nu mai este chic), un doctor în istorie nu distinge între Stânga Stângii și Stânga Dreptei ? Nu înțelege că Stânga Dreptei e mulțumită să își facă „numărul”, în tabăra Dreptei ? Ce au ei pentru Prostime ? NIMIC!

  Vedeți ce scrie doctorul în istorie RM, fără să vă spună până la ce vârstă învață respectivii (din imaginile prezentate) Tabla Înmulțirii și ce știu la ieșirea din liceu (și înainte de intrarea în universități, fără examen!) ? Astea nu-l interesează, iar Prostimea nu-l deranjează cu întrebări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate