ACTUALITATEȘtiri de pe „frontul de vest”: Biden și gigantul Disney critică...

Știri de pe „frontul de vest”: Biden și gigantul Disney critică dur o lege adoptată de statul Florida, care protejează copiii de grădiniță și școală primară de ore de orientare sexuală și identitate de gen

În timp ce noi suntem ocupați cu războiul din Ucraina, în Statele Unite ale Americii lucrurile merg așa cum ne-am obișnuit.

Acum cinci zile, legislatura statului Florida a adoptat o lege care protejează copiii de grădiniță, până în clasa a treia, orice discuție privitoare la orientarea sexuală și identitatea gen.

Legea se află pe masa guvernatorului Ron De Santis pentru promulgare. Apreciată de părinți și de conservatori, legea a fost atacată de către reprezentanții Partidului Democrat, în frunte cu președintele SUA Joe Biden, de lobby-ul LGBT.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Astfel, reacționând la această lege, președintele Biden a declarat că este „plină de ură” și că „va continua să lupte pentru protecția și siguranța pe care o meritați”, scrie BBC.

Pagina oficială de Twitter a Partidului Democrat a reacționat și mai dur, afirmând că legea adoptată de Florida este „ un atac condamnabil asupra siguranței, sănătății mintale, protecției și libertății copiilor”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media

Reamintim, legea se adresează copiilor cu vârste între 3 și 9 ani.

Dar nu doar politicienii și lobby-ul LGBT au criticat legea. Compania Disney, cea care a devenit celebră pentru filmele pentru copii și orientate spre familie, a criticat și ea legea.

Șeful companiei, Bob Chapek, și-a cerut scuze în fața activiștilor LGBT pentru că nu a vorbit mai devreme și a declarat că va dona 5 milioane de dolari pentru a combate această lege.

„Este clar că nu este vorba doar despre o lege din Florida, dar încă o provocare la adresa drepturilor umane de bază. Aveați nevoie de mine să vă fiu un aliat mai puternic în lupta pentru drepturi egale și v-am dezamăgit”, a spus Chapek, citat de Rolling Stone.

Disney, care are peste 80.000 de angajați în Florida, a precizat că nu va mai face donații politicienilor din acest stat.

La rândul său, Guvernatorul Floridei, Ron de Santis, a reacționat ferm la declarațiile celor de la Disney.

„Când ai companii care au făcut averi din servicii pentru familie și adresându-se familiilor și copiilor mici, ar trebui să priceapă faptul că părinții acestor copii nu vor să li se injecteze celor mici așa ceva în grădiniță”, a spus De Santis.

Acesta s-a întrebat de ce Disney nu este la fel de dură cu politicile din China comunistă.

„Dacă asta este linia peste care nu pot trece, atunci cum ar putea explica relația lor cu Partidul Comunist din China? Pentru că asta fac și fac o avere, dar nu spun nimic despre practicile brutale care sunt folosite acolo de către PCC. În Florida, politicile noastre sunt sunt bazate pe interesul cetățenilor din Florida, nu pe ideile corporațiilor woke”, a tunat De Santis, conform Breitbart.

Adio inocență: Compania Disney anunță un mega concert pentru copii, dedicat LGBT. Evenimentul va fi găzduit de un travestit și va fi transmis pe canalele Disney

Legea vine pe fondul exploziei cazurilor în care școli private și de stat din SUA au fost prinse că făceau îndoctrinarea copiilor mici cu imagini și discuții despre „orientarea de gen”, fără acordul părinților. De multe ori, profesorii sau consiliile școlare emiteau chiar politici prin care cei mici erau informați că nu trebuie să povestească acasă despre ce li se spunea la școală.

Conform noii legi din Florida, părinții pot da în judecată școlile care încalcă acordul parental privind discuțiile despre sexualitate.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate