marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEAlabama a interzis administrarea de tratamente medicale pentru schimbarea sexului copiilor. Organizațiile...

Alabama a interzis administrarea de tratamente medicale pentru schimbarea sexului copiilor. Organizațiile LGBT, furioase: Să le fie rușine legiuitorilor de stat cruzi, lipsiți de inimă și înfometați de putere

Organizațiile LGBT au criticat o lege din Alabama, semnată vineri, care incriminează administrarea de tratamente medicale pentru schimbarea sexului copiilor.

Legislația, care a fost semnată de guvernatorul republican Kay Ivey, vineri seara, interzice intervențiile medicale de schimbare a sexului pentru copii, de la blocanți ai pubertății și hormoni de sex încrucișat până la mastectomii, castrare, vasectomii, histerectomii și operații estetice genitale.

Guvernatorul statului Alabama, Kay Ivey (foto), a argumentat afirmând că micuții trebuie să fie protejați de medicamente care au potențialul de a le „schimba viața”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Acestea sunt provocări foarte reale cu care tinerii noștri se confruntă, în special cu presiunile societății de azi. Cred cu tărie că dacă Dumnezeu te-a făcut băiat, atunci ești băiat și dacă te-a făcut o fată, atunci ești o fată. În special, trebuie să ne protejăm copiii de aceste medicamente și operații care îți schimbă viața în mod radical, mai ales la o vârstă la care sunt atât de vulnerabili. În loc, să ne concentrăm pe a-i ajuta să se dezvolte în adulții pe care Dumnezeu a intenționat să-i facă”, a menționat Guvernatorul statului Alabama.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În aceeași ordine de idei, șefa statului Alabama a promulgat și legea care instruiește școlile ca elevii să folosească toaletele în conformitate cu genul lor biologic.

Ivey a mai zis că nu e nevoie ca un copil de cinci ani să învețe despre sex la această vârstă, ci despre elementele de bază ale științelor și comunicării.

Organizațiile care promovează homosexualitatea și transgenderismul au fost furioase la aflarea acestei vești.

„Să le fie rușine legiuitorilor de stat cruzi, lipsiți de inimă și înfometați de putere care vor să îndepărteze asistența medicală salvatoare de la tinerii transgender din Alabama”, a declarat Carl Charles, avocat principal la Lambda Legal, într-un comunicat.

„Suntem gata să folosim întreaga forță a legii pentru a renunța la această legislație în mod clar neconstituțională”, a adăugat el.

Cei care încalcă legea ar putea fi acuzați de infracțiuni de clasa C, care presupun o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare. Legea face excepții pentru intervențiile medicale legate de afecțiuni sexuale verificabile medical, cum ar fi neregulile cromozomiale.

„Alabama votează pentru interzicerea asistenței medicale bazate pe dovezi. Fiecare asociație medicală majoră susține îngrijirea de afirmare a genului ca fiind sigură și salvatoare de vieți”, a scris GLAAD (organizație neguvernamentală americană care face lobby pentru homosexualitate în mass-media), într-un tweet, joi.

De partea lobby-ului LGBT s-a poziționat și administrația Biden. Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, i-a amenințat pe legiutorii din Alabama că vor fi „trași la răspundere” de Joe Biden. Criticii afirmă că președintele SUA și Guvernul federal nu au nicio prerogativă constituțională în a se amesteca în legislația statelor.

Decizia de protejare a copiilor din Alabama vine după ce guvernatorul statului Florida a promulgat o lege asemănătoare. Aceste măsuri vin ca o reacție de protecție după ce tot mai mulți profesori și jurnaliști au început să promoveze „schimbarea genului” în rândul copiilor, fără acordul părinților.

Aceste îndemnuri au dus la situații dramatice, în care copiii au devenit teren de bătaie între părinții care vor să-i păstreze așa cum s-au născut și cei care vor să le schimbe „genul”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Asemenea acțiuni ne dovedesc faptul că, în America sau oriunde altundeva în lume, cetățenii, noi oamenii de rând, trebuie să ne luăm soarta în propriile mâini. Organizați în grupuri, societăți, găști, oricum le-am numi, trebuie să dăm statul în judecată și să ne recuperăm drepturile noastre și ale copiilor noștri, prezentul și viitorul. De la stat, de la ”aleșii noștri” nu putem spera la nimic bun! Bine…și justiția este praf, dar dacă ar fi pusă în fața unei presiuni a societății, de a respecta Constituția, nu ar mai fi atât de chioară și arogantă. Îmi aduc aminte pe când CTP-ul era ceva mai sănătos la cap, că spunea că la noi, justiția nu este oarbă, ci chioară….și trage cu ochiul de sub legătura de la ochi, să vadă pe cine judecă și pe cine să părtinească…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE