duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEFranța | Președintele Emmanuel Macron a fost pălmuit de către un bărbat

Franța | Președintele Emmanuel Macron a fost pălmuit de către un bărbat

Președintele francez Emmanuel Macron a fost pălmuit de un bărbat, într-o mulțime venită să-l salute, în departamentul Drôme (sud-vest), în cadrul unui turneu în Franța, un incident în urma căruia au fost arestate două persoane, relatează Le Figaro. O înregistrare video scurtă, difuzată pe rețele de socializare, surprinde un bărbat care-l pălmuiește pe președintele Republicii, care se îndreaptă către un grup mic de persoane, scrie News.ro

Macron a urcat într-o mașină, după ce a vizitat Liceul Hotelier din Tain-l’Hermitage (Drôme), pentru a se duce în centrul Valence să mănânce pe terasa unui restaurant. El a oprit coloana oficială, la scurt timp după aceea, pentru a saluta persoane care-l aclamau. Una dintre persoanele prezente l-a pălmuit însă pe șeful statului.

Autenticitatea înregistrării video, în care se aude în mod clar „Jos Macron!”, publicată pe rețele de scializare, a fost confirmată de anturajul șefului statului. Reuters scrie că două persoane au fost arestate în urma acestei agresiuni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE