ACTUALITATEFranța | Președintele Emmanuel Macron a fost pălmuit de către un bărbat

Franța | Președintele Emmanuel Macron a fost pălmuit de către un bărbat

Președintele francez Emmanuel Macron a fost pălmuit de un bărbat, într-o mulțime venită să-l salute, în departamentul Drôme (sud-vest), în cadrul unui turneu în Franța, un incident în urma căruia au fost arestate două persoane, relatează Le Figaro. O înregistrare video scurtă, difuzată pe rețele de socializare, surprinde un bărbat care-l pălmuiește pe președintele Republicii, care se îndreaptă către un grup mic de persoane, scrie News.ro

Macron a urcat într-o mașină, după ce a vizitat Liceul Hotelier din Tain-l’Hermitage (Drôme), pentru a se duce în centrul Valence să mănânce pe terasa unui restaurant. El a oprit coloana oficială, la scurt timp după aceea, pentru a saluta persoane care-l aclamau. Una dintre persoanele prezente l-a pălmuit însă pe șeful statului.

Autenticitatea înregistrării video, în care se aude în mod clar „Jos Macron!”, publicată pe rețele de scializare, a fost confirmată de anturajul șefului statului. Reuters scrie că două persoane au fost arestate în urma acestei agresiuni.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT