vineri, iunie 14, 2024
ACTUALITATEParchetul General a deschis dosar penal in rem împotriva AUR pentru minimalizarea...

Parchetul General a deschis dosar penal in rem împotriva AUR pentru minimalizarea holocaustului

Parchetul General a deschis dosar penal in rem împotriva AUR pentru minimalizarea Holocaustului într-un comunicat de presă emis pe 3 ianuarie de partid, intitulat „Experimentele ideologice asupra copiilor din România trebuie să înceteze!”.

„La data de 6 ianuarie 2022, urmare a sesizării din oficiu în conformitate cu art. 292 din Codul de procedură penală, la nivelul Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost înregistrat un dosar penal privind comunicatul de presă emis pe 3 ianuarie 2022 de partidul AUR, intitulat „Experimentele ideologice asupra copiilor din România trebuie să înceteze!”, în care se efectuează cercetări in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii prev. de art. 6 alin. 1 din OUG nr. 31/2002, respectiv în varianta „minimalizarea în mod evident, prin orice mijloace, în public, a holocaustului ori a efectelor acestuia””, a transmis Parchetul General.

Parchetul General se referă la comunicatul „Experimentele ideologice asupra copiilor din România trebuie să înceteze!”, în care formațiunea denunța scoaterea „Istoriei și a Limbii Române din cadrul olimpiadelor școlare”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În comunicat, AUR a vorbit despre „ridicarea la rangul de „materii” a unor teme minore sau care pot face obiectul unor simple lecții în cadrul materiilor existente (ex. educație sexuală, istoria Holocaustului, etc.), în paralel cu reducerea importanței acordate materiilor fundamentale pentru formarea noilor generații: științele exacte, Limba și literatura română, Istoria națională”.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului  R3media.

Deputatul PNL, Alexandru Muraru, a anunțat că va reclama AUR la instituțiile de anchetă pentru „minimalizarea holocaustului”.

În replică, Claudiu Târziu, co-președinte AUR, a spus că Muraru este „dezinformator profesionist”, care face parte dintr-un efort concertat de a portretiza formațiunea de opoziție drept antisemită.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. De admirat totuși perseverența cu care reușesc să se facă nesuferiți. Și indiferent să fii, tot încep să-ți fie antipatici prin atâta smiorcăială și căutat scandal. Inevitabil ajungi și să te întrebi dacă chiar degeaba or fi fost dați afară din atâtea țări de-a lungul vremii, și cu ce altele or mai fi exagerat sau mințit de-a dreptul, de genul săpunurilor și abajururilor umane.

  2. Oamenilor astora le lipseste simtul ridicolului…
    Abia astept sa apara poze/dovezi cu ei in cuib-uri legionare. Cred ca i-ar anula complet in viata publica. Sau asa ar trebui in mod normal..Pentru ipocrizie, nu pentru legionarism.

  3. Alexandru Muraru face parte din PNL-ul care, la 1907, a ucis tarani! Hai, mars!
    Si noi vrem interzicerea PNL-ului pentru crimele pe care le-a comis impotriva romanilor!
    Mihai Eminescu: “liberalii sunt dusmanii natiunii”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE