ACTUALITATERecomandarea experților din Franța: De Crăciun, bunicii să mănânce separat

Recomandarea experților din Franța: De Crăciun, bunicii să mănânce separat

Pare o glumă, însă este recomandarea autorităților medicale din Franța, ca de sărbători membrii unei familii să nu mănânce împreună.

Potrivit profesorului Rémi Salomon, președintele comisiei medicale de asistență publică din Paris, „nu ar trebui să mănânci cu bunicul și cu bunica, nici măcar de Crăciun, chiar dacă ai luat măsuri de precauție înainte”.

„Împărțim tortul pe jumătate, bunicul și bunica mănâncă în bucătărie, iar noi în sufragerie”, recomandă Rémi Salomon, informează FranceInfo, citat de SmartRadio.

Profesorul Salomon a subliniat sentimentul de vinovăție pentru o eventuală îmbolnăvire a celor în vârstă.

„Putem merge în vizită la bunici de Crăciun, dar nu mâncăm împreună cu ei. Dacă îi transmit virusul bunicului și bunicii, este mai rău decât orice. Cum o să trăiesc după aceea? Pentru că ei au un risc serios de a ajunge la terapie intensivă și, eventual, de a muri. Trebuie să țineți cont de asta. Este un virus periculos”, a spus profesorul Rémi Salomon, potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite