vineri, iunie 2, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Mărturie cutremurătoare a unei paciente a spitalului din Arad, despre...

VIDEO | Mărturie cutremurătoare a unei paciente a spitalului din Arad, despre medicii care au tratat-o de Covid, într-un documentar TVR: Mamă, ăștia-s dracu!

Un documentar din seria „Dosar România” despre persoanele decedate în mod suspect la secția Covid a Spitalului Județean din Arad, a fost difuzat de Televiziunea Română, duminică 6 iunie.

Documentarul tratează decesele a patru persoane, care au fost internate în stare bună în spital, dar care au decedat.

Este vorba despre aceeași secție de spital, despre care un jurnalist arădean a relatat detalii absolut cutremurătoare, în articolul:  „Sechestrat printre morții vii”, publicat de R3media pe 28 februarie.

Fiica uneia dintre femeile decedate, Adina Topală, relatează cum mama sa a dorit să părăsească spitalul de mai multe ori, plângându-se de faptul că medicii respectivi fac „experimente” pe ea.

Cu o zi înainte să moară, exasperată, ea i-a spus fiicei sale: „Mamă, ăștia-s dracu!”, cu referire la medicii care se ocupau de ea. Adina Topală a mărturisit că mama sa a fost înfometată, iar femeia a cerut să fie lăsată să plece, dar medicii s-au opus.

Cert este că venită pe picioarele ei, femeia nu a mai ieșit vie de-acolo.

Momentul cu mărturia femeii poate fi vizionat de la minutul 36:03.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate