luni, mai 20, 2024
ACTUALITATEIdeologia transgender | Donald Trump îl critică pe Biden, după ce actualul...

Ideologia transgender | Donald Trump îl critică pe Biden, după ce actualul președinte a dat undă verde blocanților hormonali și intervențiilor chirurgicale pentru minorii care „se luptă cu identitățile lor“: Îți poți imagina un copil care crește și apoi spune: De ce naiba mi-ai făcut asta, mamă, tată sau guvern?

Fostul președinte Donald Trump a criticat, la un miting din Michigan, aprobarea de către administrația Biden a intervenției chirurgicale și a terapiei medicale pentru minorii transgender.

„Săptămâna aceasta, administrația Biden a lansat ghiduri care susțin terapia cu blocanți hormonali și operațiile de schimbare a sexului pentru copii și tineri minori”, a spus Trump.

„Îți poți imagina un copil care crește și apoi spune: De ce naiba mi-ai făcut asta, mamă, tată sau guvern?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Joia trecută, de Ziua Internațională a Vizibilității Persoanelor Transgenderilor, Biroul pentru Afacerile Populației al Departamentului de Sănătate și Servicii Umane a lansat un document intitulat „Îngrijirea pentru afirmarea genului și tinerii”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

În aceeași zi, Rețeaua Națională de Stres Traumatic al Copilului din cadrul Administrației pentru Abuz de Substanțe și Sănătate Mintală, un alt substitut al DHHS, a lansat un document dublu mai detaliat, intitulat „Îngrijirea care confirmă genul este îngrijire informată pe traumă”.

Ambele documente oferă îndrumări pentru adolescenții care se luptă cu identitățile lor de gen, inclusiv „chirurgie de top, pentru a crea o formă a pieptului tipic masculină sau a mării sânii” și „intervenții chirurgicale asupra organelor genitale sau a organelor de reproducere, feminizare facială sau alte proceduri.”

„S-a demonstrat că practicile de asistență medicală de afirmare a sexului medical și psihosocial produc rate mai scăzute de rezultate negative asupra sănătății mintale, construiesc stima de sine și îmbunătățesc calitatea generală a vieții pentru tinerii transgender și cu diverse genuri”, se arată în documentul OPA.

Alte practici promovate includ blocanți hormonali, care pot întrerupe dezvoltarea din perioada pubertății și terapia hormonală cu estrogen sau testosteron.

Documentul NCTSN susține că astfel de practici nu sunt abuzuri asupra copiilor, probabil ca răspuns la o lege din Texas, adoptată în februarie, care spune că astfel de practici sunt ilegale.

„Cine naiba ar fi crezut că vom vorbi despre chestiile astea?” a întrebat Donald Trump.

Biden a lansat un videoclip joi în care își manifestă sprijinul pentru comunitatea transgender, în care spunea că „afirmarea identității copilului tău este unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le poți face pentru a-l menține în siguranță și sănătos. Pentru oricare american transsexual care se luptă, să știi că nu ești singur.”

Biden a mai spus că va lupta împotriva legilor de stat care limitează drepturile sportivilor colegiali transgender. Subiectul a câștigat multă atenție de la apariția înotătoarei transgender de la Universitatea din Pennsylvania, Lia Thomas, care a participat în competițiile de înot feminin.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Cu sexul extremist și ideologia lor de gen, Partidul Democrat poartă un război împotriva realității, un război împotriva științei, un război împotriva copiilor și împotriva femeilor”, a spus Trump.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Un sondaj Gallup publicat în februarie a constatat că aproximativ 0,7% dintre americani se autoidentifică drept transgender, conform NYPost.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE