luni, martie 20, 2023
ACTUALITATESiteul G4 Media, favorabil PNL și vehement anti-conservator, are conturile la banca...

Siteul G4 Media, favorabil PNL și vehement anti-conservator, are conturile la banca austriacă Raiffeisen. Tot la Raiffeisen sunt și liderii PNL, Ciucă și Gorghiu. Credeți în coincidențe?

Siteul G4 Media, fondat de ziariștii Cristian Pantazi și Dan Tăpălagă, are conturile la Banca Raiffeisen.

Publicația care este editată de Asociația „Group 4 Media Freedom & Democracy”, iar cine dorește să susțină acest proiect poate dona într-un cont deschis la banca austriacă Raiffeisen.

G4 Media este un site de știri cu o orientare clară, de tip progresist, fiind asemuit de către profesorul Paul Dragoș Aligică, unul dintre cei mai importanți intelectuali români, cu CNN. Despre G4 Media, profesorul Aligică a scris că s-a poziționat ca „entitate propagandistic-politică în lupta salvaționistă cu o entitate politică”. Acea entitate este partidul AUR, pe care G4 Media îl cataloghează drept „partid extremist”, de fiecare dată când îl menționează.

Interesant și liderii PNL, Nicolae Ciucă și Alina Gorghiu, au conturi deschise la banca austriacă Raiffeisen.

Tot ca o coincidență, G4 Media nu a găzduit niciun articol în care să existe un îndemn de boicot la adresa Austriei, deși acest tip de declarații au fost făcute din aproape tot spectrul politic.

În schimb, pe G4 Media putem găsi formularea „femeie transexual”, o veritabilă „nou-vorbă” desprinsă din distopia orwelliană „1984”.

Tot G4 Media s-a remarcat printr-o campanie de „anulare” a opiniilor care nu-i convin: de la monitorizarea discuțiilor purtate pe facebook de către ofițeri și rezerviști, la cererea de ștergere a unei melodii cântate de un militar pe versuri de Radu Gyr.

G4 Media publică articole manipulatoare la adresa Bisericii Ortodoxe Române, prin proiecte finanțate cu bani de la Uniunea Europeană.

Processing

Donează pentru R3media

Contribuția ta va ajuta R3media să existe

  • RON *

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

5 COMENTARII

  1. tot la raifeisen incaseaza si bunica pensia, si poate si alte milioane de romani. Ce credeti, are intelegeri ascunse cu austriecii?
    ING reprezinta olanda, care s-a opus si ea aderarii la chestia aia care-mi incurca limba-n gura. Ordinul e sa ne luam doar de astia?
    A nu se intelege gresit, g4 aia e un gunoi, mai bine cautati cine le da banii, nu unde si-i tin.

  2. Nu vă supărați, dar G4 Media este clar și pe față cu USR-ul și Reper-ul. Eu am sesizat că din contră, sunt cam anti-PNL și Johannis., mai ales de când cu noul USL 2.0 (cum chiar ei îi spun coaliției guvernamentale).

  3. Corecție: devianții de pe ge4p0ulimedia sunt cu plusereaua și cu ai lui csalas. Înainte erau și cu holera galbenă dar acum nu mai sunt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

35,300FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate