sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEIncendiu Matei Balș | Una dintre victime era o călugăriță. A fost...

Incendiu Matei Balș | Una dintre victime era o călugăriță. A fost recunoscută după crucea de la gât

Una dintre victimele care au murit în incendiul de la spitalul Matei Balș de vineri era călugăriță. Rudele femeii, fratele și soția acestuia, au fost sâmbătă să identifice victima, potrivit Digi24. Aceasta a fost identificată datorită crucii pe care o purta la gât.

Rudele au precizat că autoritățile medico-legale le-au transmis că pot ridica trupul neînsuflețit al femeii abia luni.

O echipă mixtă formată din procurori, poliţişti criminalişti şi specialişti de la INSEMEX Petroşani au reluat sâmbătă cercetările la faţa locului în cazul incendiului izbucnit la un pavilion al Institutului “Matei Balş”, unde erau trataţi pacienţi cu covid-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Tragedia s-a soldat cu moartea a cinci persoane: trei au fost murit carbonizate, o a patra a decedat după ce manevrele de resuscitare au eșuat, iar a cincea victimă a fost găsită într-o toaletă a spitalului, mult timp după intervenția echipelor de urgență.

Tot sâmbătă sunt efectuate la INML necropsiile cadavrelor, în timp ce la Poliţia Capitalei sunt audiate mai multe cadre medicale ale spitalului, printre care şi medicul care a fost de gardă în noaptea producerii incendiul

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE