ACTUALITATEIncendiu Matei Balș | Una dintre victime era o călugăriță. A fost...

Incendiu Matei Balș | Una dintre victime era o călugăriță. A fost recunoscută după crucea de la gât

Una dintre victimele care au murit în incendiul de la spitalul Matei Balș de vineri era călugăriță. Rudele femeii, fratele și soția acestuia, au fost sâmbătă să identifice victima, potrivit Digi24. Aceasta a fost identificată datorită crucii pe care o purta la gât.

Rudele au precizat că autoritățile medico-legale le-au transmis că pot ridica trupul neînsuflețit al femeii abia luni.

O echipă mixtă formată din procurori, poliţişti criminalişti şi specialişti de la INSEMEX Petroşani au reluat sâmbătă cercetările la faţa locului în cazul incendiului izbucnit la un pavilion al Institutului „Matei Balş”, unde erau trataţi pacienţi cu covid-19.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Tragedia s-a soldat cu moartea a cinci persoane: trei au fost murit carbonizate, o a patra a decedat după ce manevrele de resuscitare au eșuat, iar a cincea victimă a fost găsită într-o toaletă a spitalului, mult timp după intervenția echipelor de urgență.

Tot sâmbătă sunt efectuate la INML necropsiile cadavrelor, în timp ce la Poliţia Capitalei sunt audiate mai multe cadre medicale ale spitalului, printre care şi medicul care a fost de gardă în noaptea producerii incendiul

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...