ACTUALITATESUA: New York, unul dintre cele mai severe state în privința restricțiilor,...

SUA: New York, unul dintre cele mai severe state în privința restricțiilor, anunță deschiderea parțială a restaurantelor

Din 30 de septembrie, localurile new-yorkeze se vor deschide la 25% din capacitate, a anunțat miercuri guvernatorul Andrew Cuomo (democrat).

Guvernatorul Andrew Cuomo a făcut acest anunţ miercuri, ridicând astfel restricţiile de funcţionare pentru restaurantele situate în interiorul clădirilor. Pe terase clienţii puteau lua masa încă din 30 iunie, conform New York Times.

Măsura este binevenită, spun new-yorkezii, restaurantele fiind o componentă vitală a economiei oraşului, dar şi a vieţii sociale.

Se speră la un flux mai mare de turişti din acest moment, dar şi la o revitalizare a segmentului Horeca.

Decizia vine şi ca urmare a stabilizării numărului de cazuri noi, dar şi a perioadei de toamnă când ieşirea la terasă nu va fi mereu posibilă.

Chiar şi aşa, restricţiile din New York rămân mai severe ca în alte zone, terasele având voie să opereze la 50% din capacitate. De altfel, statele conduse de reprezentanți ai Partidului Democrat au impus cele mai severe restricții în perioada pandemiei.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...