ACTUALITATEDana Budeanu: Ce ați văzut în acești doi ani este cea mai...

Dana Budeanu: Ce ați văzut în acești doi ani este cea mai mare trădare din epoca modernă a acestei țări. Nu există nimic echivalent în perioada interbelică, comunism sau tranziția de după 1989

Una dintre cele mai urmărite persoane din România, creatoarea Dana Budeanu, afirmă că guvernarea din ultimii doi ani a reprezentat „cea mai mare trădare din epoca modernă a acestei țări”.

Ea îl acuză pe Florin Cîțu că „a îngropat România”, pentru că România este azi „la un pas de colaps financiar”.

„România este azi aproape de un colaps financiar, pentru că niște imbecili au considerat că bugetul statului este o morișcă alimentată la infinit cu bani împrumutați. Toți aceștia sunt dovadă vie, că prostia este cel mai nenorocit flagel la un politician. Ticăloși, lipsiți de empatie, autosuficienti, superiori, pentru că statul le-a permis acest lucru.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Nu sunt eu în măsură să judec, pentru că nu am la dispoziție toate informațiile sau tot tabloul general. Chiar și așa, ceea ce s-a întâmplat este de neconceput. Cum să lași țară pe mâna unor trotinetari afumați care s-au împrumutat, la liber, într-un an și jumătate 25 de miliarde de euro? Cum să nu întrebe nicio instituție de forță absolut nimic, când datoria publică a ajuns în acest interval la aproape 50% din PIB? Șocant și ticălos, cu largul concurs al tuturor. De neiertat, de necrezut”, a scris ea.

Dana Budeanu afirmă că nu pandemia a fost de vină pentru situația economică a României și că în ultimii doi ani „a fost doar ticăloșie și dispreț pentru ca asta înseamnă noua clasa politica progresista în România”.

„Să nu vină nimeni să îmi răspundă că este vorba despre pandemia globală și alte aberații. În acest registru se poate discuta doar cu cei pe trotinete care beau lăptic cu goji. La nivelul oamenilor care gândesc, acest răspuns este o sfidare. Toți cei care sunt în posturi de decizie în acest sat, au știut încă de la început adevărul. Tot, milimetru cu milimetru. Dacă nu, atunci să nu ne mai chinuim și să închidem țară. Plecăm cu toții acasă și lăsăm liber fiecăruia prin Vestul Sălbatic. În acești doi ani a fost doar ticăloșie și dispreț, pentru că asta înseamnă nouă clasa politică progresistă în România. Dacă nu va mai aduceți aminte, o fac eu pentru voi cu ajutorul câtorva întrebări nevinovate”, a continuat Budeanu.

Dana Budeanu concluzionează că felul în care a fost guvernată România în ultimii doi ani a reprezentat „cea mai mare trădare din istoria României”.

„Ați uitat cum ne certă cu masca Arafat dimineață, în timp ce seară beau și fumau cu toții la Orban în birou? Ați uitat de congresul PNL de înscăunare a rockerului limbric cu 5000 de oameni, soldat la 2 zile cu noi restricții pentru oamenii de rând? Ați uitat de rudele îngropate în saci, în timp ce roboții ăștia cumpărau vaccinuri și liberalizau piață la energie? Ați uitat de furtul de miliarde cu măști, combinezoane și izolete?

Ce ați văzut în acești doi ani este cea mai mare trădare din epoca modernă a acestei țări. Nu există nimic echivalent în perioada interbelică, comunism sau tranziția de după 1989. Să îngropi o țară într-un an și jumătate este peste puterea de înțelegere a oricui. Nimeni nu a fost interesat de viitorul nostru și nimeni nu va răspunde în acest sat de falimentul nostru. Să nu uitați niciodată că ați făcut parte din cel mai sinistru episod al României moderne. Un serial cu o gașcă de oameni noi, suiți pe batjocură anti-corupției din România patronată de marile instituții de forță. Niște băieți drăgălăși și cool, care v-au aruncat viitorul la wc, cu fetele senine că niște bebeluși treziți din somn. România este astăzi la voia întâmplării și la mila istoriei”, a explicat ea.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

 1. plandemia, “pandemia” nu a fost decat semnalul mondial
  de recunoastere a banditzilor INTRE EI,
  nici ca mai e nevoie de altceva-citzu si ursula,un exemplu la intamplare
  stiu la sigur unul despre celalalt ca nu sint decat niste CRIMINALI ORDINARI!

  stim asta:
  “Daca vezi un hot, te unesti cu el,
  si te insotesti cu precurvarii.
  Dai drumul gurii la rau
  si limba ta urzeste viclesuguri”

 2. De aceea avem nevoie de legi si regulamente noi de functionare pt siri si sie, trebuie aparat spatele celor care au devalizat bugetul, sunt necesare noi instrumente legale cu care pot fi intimidati si pedepsiti cei care ar indrazni sa dezvaluie unde e pestera lui Ali Baba si cine sunt hotii ascunsi in spatele mastilor de oameni onorabili.

 3. Un ajutor important la falimentul național a fost acordat de familia Budeanu. Milioane de euro au fost transferați din avutul statului in conturile domnului.

  • Da. E foarte posibil sa aveti dreptate. Si domnul Budeanu este unul care a nasit si promovat presa de scandal in Romania. Adica a prostit oamenii cu aiurelile pe care le publicsu fituicile lui!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...