ACTUALITATEREVOLTA unui comentator român, în direct la TV: Intră în teren doi...

REVOLTA unui comentator român, în direct la TV: Intră în teren doi jucători negri. Am voie să spun așa ceva? Sau trebuia să zic altfel, după regulile globalismul absurd

Unul dintre cei mai valoroși și premiați comentatori români, Emil Grădinescu (60 de ani), a explodat în direct la televiziune, în timpul meciului dintre Dinamo și Politehnica Iași (4-1).

În momentul în care echipa ieșeană a dorit să trimită în teren doi jucători de culoare, Grădinescu a afirmat:

„Pancu vrea să trimită în teren doi jucători negri. Ups! Am spus negri, cred că trebuia să spun altceva. Poate de culoare…După regulile absurde ale globalismului impus de UEFA”.

Emil Grădinescu face referire la cazul arbitrului Sebastian Colțescu, acuzat de rasism după ce a indicat un antrenor-secund din staff-ul echipei Instanbul BB, afimându-i colegului său „Ăla negru”.

Cazul a stârnit indignarea românilor pe rețelele de socializare și nu numai, dar și revolta acestora față de faptul că nicio instituție a statului român nu i-a luat apărarea.

Un jurnalist maghiar de la Budapesta, dar și mai mulți jucători de culoare i-au luat apărarea lui Colțescu, indicând contextul, dar nicio instituție a statului român. Singurele excepții, notabile sunt primarul Iașiului, Mihai Chirica și președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.

De asemenea, singura formațiune politică solidară cu Colțescu a fost partidul AUR, surpriza alegerilor parlamentare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...