marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEREVOLTA unui comentator român, în direct la TV: Intră în teren doi...

REVOLTA unui comentator român, în direct la TV: Intră în teren doi jucători negri. Am voie să spun așa ceva? Sau trebuia să zic altfel, după regulile globalismul absurd

Unul dintre cei mai valoroși și premiați comentatori români, Emil Grădinescu (60 de ani), a explodat în direct la televiziune, în timpul meciului dintre Dinamo și Politehnica Iași (4-1).

În momentul în care echipa ieșeană a dorit să trimită în teren doi jucători de culoare, Grădinescu a afirmat:

„Pancu vrea să trimită în teren doi jucători negri. Ups! Am spus negri, cred că trebuia să spun altceva. Poate de culoare…După regulile absurde ale globalismului impus de UEFA”.

Emil Grădinescu face referire la cazul arbitrului Sebastian Colțescu, acuzat de rasism după ce a indicat un antrenor-secund din staff-ul echipei Instanbul BB, afimându-i colegului său „Ăla negru”.

Cazul a stârnit indignarea românilor pe rețelele de socializare și nu numai, dar și revolta acestora față de faptul că nicio instituție a statului român nu i-a luat apărarea.

Un jurnalist maghiar de la Budapesta, dar și mai mulți jucători de culoare i-au luat apărarea lui Colțescu, indicând contextul, dar nicio instituție a statului român. Singurele excepții, notabile sunt primarul Iașiului, Mihai Chirica și președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.

De asemenea, singura formațiune politică solidară cu Colțescu a fost partidul AUR, surpriza alegerilor parlamentare.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE