ACTUALITATEREVOLTA unui comentator român, în direct la TV: Intră în teren doi...

REVOLTA unui comentator român, în direct la TV: Intră în teren doi jucători negri. Am voie să spun așa ceva? Sau trebuia să zic altfel, după regulile globalismul absurd

Unul dintre cei mai valoroși și premiați comentatori români, Emil Grădinescu (60 de ani), a explodat în direct la televiziune, în timpul meciului dintre Dinamo și Politehnica Iași (4-1).

În momentul în care echipa ieșeană a dorit să trimită în teren doi jucători de culoare, Grădinescu a afirmat:

„Pancu vrea să trimită în teren doi jucători negri. Ups! Am spus negri, cred că trebuia să spun altceva. Poate de culoare…După regulile absurde ale globalismului impus de UEFA”.

Emil Grădinescu face referire la cazul arbitrului Sebastian Colțescu, acuzat de rasism după ce a indicat un antrenor-secund din staff-ul echipei Instanbul BB, afimându-i colegului său „Ăla negru”.

Cazul a stârnit indignarea românilor pe rețelele de socializare și nu numai, dar și revolta acestora față de faptul că nicio instituție a statului român nu i-a luat apărarea.

Un jurnalist maghiar de la Budapesta, dar și mai mulți jucători de culoare i-au luat apărarea lui Colțescu, indicând contextul, dar nicio instituție a statului român. Singurele excepții, notabile sunt primarul Iașiului, Mihai Chirica și președintele Academiei Române, Ioan-Aurel Pop.

De asemenea, singura formațiune politică solidară cu Colțescu a fost partidul AUR, surpriza alegerilor parlamentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite