ȘTIRIRomânii îl apără pe Sebastian Colțescu. Torent de acuze la adresa MAE,...

Românii îl apără pe Sebastian Colțescu. Torent de acuze la adresa MAE, după ce instituția a postat mesajul „Nu Rasismului” pe internet: Ar trebui să schimbăm numele Mării Negre, că este rasist

Ministerul Afacerilor Externe a găsit de cuviință să reacționeze la situația în care se află arbitrul Sebastian Colțescu, afișând pe pagina de facebook a instituției mesajul „No to racism. Respect”, adică „Nu Rasismului. Respect”.

Majoritatea absolută a reacțiilor la această postare sunt negative. Postarea a stârnit reacții în rândul utilizatorilor Facebook precum „Sunteți penibili! Încercați să remediați și să explicați situația, nu puneți paie pe foc, nu s-a pus problema de rasism” sau „Unde este rasismul ??? Penibil…Poate găsiți și cartoane de afişat atunci când <ieuropenii> ne fac țigani, hoți, (…) ….Cam cu asta ar trebui să vă ocupați, cu ajutorarea românilor, nu doar cu Yes-menismul și pocnitul din călcâie”.

Un alt comentariu apreciat a fost acesta: „ Panaramelor, stați capra cu orice stat care se ia de voi.
Rușine să vă fie! In loc sa explicați situația și să aveți grijă de romanul implicat în această situație aiurea, pe voi nu vă interesează.
Panaramelor. Și voi și mass-media. De asta suntem prostii Europei”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

De asemenea, foarte apreciat a fost mesajul următor: „În loc sa explicati situatia, ca minister si sa mediati aceasta problema de exprimare voi tineti partea dezinformarii. De ce in miscarea „black lives metter” ei se autointituleaza ”negri”? Unde este rasismul aici? Sunteti de un penibil grosolan. Ar trebui sa iesiti cu o declaratie publica si sa explicatii conotatiile cuvantului „negru” in acel context, in cadrul limbii romane. Nu este cel mai bun cuvant pe care il putea alege acel om dar cu siguranta nu este rasist. Sa va fie rusine. Ar trebui sa schimbam numele Marii Negre ca este rasist”.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Misteru de la ministeru ar trebui s-o ia pe aia-n gură cu”foaie verde elefant-sunt penibil, dar jenant”. Unui rabatat cu anusul uns în așteptarea envoyului de bruxel de categoria asta, i se potrivește de minune, ce nu lovește e funcția de demnitar fără demnitate.Încă un jeg.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...