duminică, iulie 21, 2024
ACTUALITATECroația, la fel ca Ungaria, acționează pentru a proteja copiii de pedofilie...

Croația, la fel ca Ungaria, acționează pentru a proteja copiii de pedofilie și de propaganda LGBT. Nikola Grmoja: Acest scenariu nu îl vom permite în Croația

Renumitul politician croat de opoziție Nikola Grmoja a anunțat propunerea unui pachet de proiecte de legi similare proiectului de lege anti-pedofilie introdus în Ungaria.

Scena politică croată a suferit un șoc masiv atunci când unul dintre cei mai renumiți deputați ai opoziției, Nikola Grmoja, a anunțat că va propune un set de proiecte de lege menite să protejeze copiii de pedofilie și îndoctrinarea ideologiei LGBT.

Grmoja, care este liderul adjunct al partidului „Most”, și-a prezentat ideea în mod deschis în mass-media croată. Când i s-a cerut să comenteze recenta reacție dură a UE față de legea maghiară privind protecția copilului, menită să protejeze copiii atât de pedofilie, cât și de ideologie, ceea ce duce la sexualizare prematură, Grmoja a răspuns că susține protecția copiilor.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

El a adăugat că în curând va propune un proiect de lege similar în parlamentul croat.

Ulterior, Grmoja s-a confruntat cu atacuri din partea majorității presei croate. Mass-media a spus că Grmoja „a echivalat pedofilia cu LGBT”. Politicianul a răspuns atacurilor, afirmând că acestea sunt neadevărate și o interpretare necinstită a cuvintelor sale.

„Pedofilia este cea mai rușinoasă crimă pe care o poți comite, deoarece distruge o ființă tânără. Desigur, în acest context nu o putem compara cu atracția față de același gen. Când vorbim despre homosexuali adulți, vorbim despre relații consensuale și asta nu are nimic de-a face cu infracțiunea de pedofilie “, a spus el într-un interviu pentru wPolityce.pl

Acesta a adăugat că este totuși imposibil să nu se pună sub semnul întrebării o anumită influență negativă a ideologiei LGBT asupra copiilor.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Fiecare persoană are dreptul să decidă liber valorile cu care vrea să trăiască, dar sunt hotărât să lupt împotriva impunerii de ideologie agresivă copiilor.

„Vreau să subliniez că unele situații la care asistăm în așa-numitul Occident progresist, în care copiii cu vârsta de cinci, șase sau șapte ani sunt supuși unor operațiuni de schimbare de gen, nu pot fi separați de influența ideologiei LGBTQ. Această influență are consecințe grave asupra vieții lor. Este un scenariu pe care nu îl vom permite în Croația”, a declarat Grmoja.

El a recunoscut că se gândea de mult la un astfel de pachet de legi, iar ideea sa nu a fost influențată direct de noua lege maghiară. Cu toate acestea, astfel de legi erau o reacție la o anumită situație.

“Este un fapt că din ce în ce mai mulți oameni devin conștienți de pericolele și daunele ideologiilor care sunt impuse în prezent de surse străine de putere care sunt finanțate cu generozitate”, a menționat deputatul.

Politicianul a mai subliniat că statisticile oficiale arată că utilizarea copiilor în pornografie a crescut cu 30% în timpul pandemiei.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Grmoja a subliniat că susține pedepse mai severe pentru pedofili – în special cei cărora li s-a încredințat creșterea copiilor (profesori și preoți). De asemenea, el optează pentru introducerea unui registru pedofil pentru a împiedica aceste persoane să intre în contact cu minori.

Totuși, Grmoja a subliniat importanța de a lucra la dezvoltarea sexuală și psihologică a unui copil cu aprobarea părinților.

„În acest moment, cineva încearcă să redefinească viziunea existentă despre căsătorie și familie, pentru care croații au votat în referendum în 2013, când au definit căsătoria ca fiind o relație între bărbat și femeie și au adăugat această definiție la constituție”, a reamintit el.

Deputatul a avertizat că există forțe care încearcă să schimbe această definiție printr-o propagandă agresivă și care pătrund în toate nivelurile societății, inclusiv în școli și educație, notează Remix News.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Felicitări deputatului croat pentru că luptă pentru apărarea drepturilor copiilor, să nu ajungă sub influența nefastă a poponarilor.

  2. UE si-a dat jos masca . De fapt UE emite ” Diktate de la Bruxelles ” si obliga toate tarile sa se supuna . UE sub masca ” valorilor democratice ” indoctrineaza copii cu perversiunile LGBT . De fapt UE este sluga LGBT si procedeaza asa cum dicteaza LGBT . Natiunile Europei trebuie sa traga un semnal de alarma si sa nu ignore ceea ce se intampla . Altfel va fi mai rau decat in URSS . Va fi o dictatura a ” valorilor democratice europene ” , in fond o dictatura LGBT . UE este gata sa se destrame , datorita slugarniciei fata de LGBT . Va urma un Hu-exit , apoi Pol-Exit , SLo-Exit si se vor forma doua puteri din fosta UE : Slugarnicii fata de LGBT pe de o part , iar celelalte tari cu valori autentice vor forma o alianta precum V4 . Insa vor fi mai multe tari . Romania se pare ca se slugareste la majoritate , ca de obicei .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE