ACTUALITATEParteneriat pentru refacerea „celei de-a doua armate a țării”: CFiR și CENAFER...

Parteneriat pentru refacerea „celei de-a doua armate a țării”: CFiR și CENAFER își propun să reconstruiască personalul feroviar românesc

Echipa CFiR – Carieră Feroviară în România și CENAFER – Centrul Național de Calificare și Instruire Feroviară au hotărât să-și dea mâna pentru a reconstrui „cea de-a doua armată a țării”, respectiv personalul feroviar din România.

Anunțul a fost făcut de către CFiR într-un comunicat pe care-l redăm după cum urmează:

„Echipa CFiR – Carieră Feroviară în România, a efectuat joi, 19 august 2021, o vizită la sediul CENAFER – Centrul Național de Calificare și Instruire Feroviară, cu scopul de a duce colaborarea la un alt nivel și de a deschide noi fronturi comune pentru a întări flota de resursă umană în domeniul feroviar.

Discuțiile, dezbaterile și analiza pe proiectele din prezent sau cele propuse, ideile și soluțiile pe care le-am prezentat, au dus către o viziune comună, fapt ce ne încurajează și ne motivează să implementăm planul comun realizat, negreșit și într-un ritm accelerat.

Radiografia situației actuale care se desfășoară în cetate pe repede înainte, chiar sub ochii noștri, este una dureroasă, pentru ambele sisteme, dar privind spre trecut, când personalul Feroviar era considerat parte din „Cea de-a doua armată a țării”, ne obligă, onorează și responsabilizează să schimbăm viitorul.

În acest sens, am hotărât, ca pentru prima dată, privatul să-și de-a mâna cu statul, pentru o viziune comună și un scop călăuzitor. Viziunea noastră comună este de a reconstrui „Cea de-a doua armată a țării”, așa cum era ea în perioada Interbelică.

Soluția e doar la noi, și doar împreună vom putea schimba macazul multor destine, astfel încât pașii lor să se îndrepte către facultățile de profil, către cursurile de perfecționare, respectiv către o carieră solidă, pe termen mediu și lung, poate chiar pe viață, într-un domeniu vital pentru orice stat”.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...