ACTUALITATEUngaria | Proiect de lege propus de partidul lui Viktor Orban prin...

Ungaria | Proiect de lege propus de partidul lui Viktor Orban prin care copiii să fie protejați de conținutul care promovează LGBT și schimbarea de gen

Partidul conservator Fidesz aflat la Guvernul Ungariei a depus un proiect de lege pentru a interzice conținutul de orice fel ce „promovează homosexualitatea și schimbarea de gen” minorilor, informează BBC.

Propunerea vine în contextul în care în Statele Unite au apărut desene animate dedicate celor foarte mici, în care se promovează explicit transexualitatea, homosexualitatea, etc(foto).

Diferite grupuri ce promovează ideologia de gen (LGBT) contestă vehement propunerea, întrucât s-ar asemăna cu măsurile luate de Vladimir Putin în Rusia în privința asta.

Budapest Pride, de exemplu, îndeamnă activiștii să facă presiuni majore asupra lui Joe Biden pentru a avea o discuție cu premierul maghiar pe această temă, cu ocazia vizitei oficiale ale președintelui democrat al S.U.A. în Europa.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Propunerea este inclusă într-un proiect de lege guvernamental care pedepsește pedofilia. Acesta stipulează că tinerilor sub 18 ani nu li se poate afișa conținut pornografic sau orice conținut care încurajează schimbarea de gen sau homosexualitatea, potrivit Reuters.

Guvernul maghiar și guvernul din Polonia, condus de partidul conservator „Lege și Justiție” (PiS), sunt ambele sub anchetă oficială a UE pentru presupuse „încălcări ale standardelor” UE.

Nici una dintre aceste două țări nu recunoaște căsătoria homosexuală și ambele au legi care restricționează adopția homosexualilor. Constituția Ungariei prevede că căsătoria este pentru cupluri heterosexuale, iar în Polonia se fac demersuri pentru clarificarea noțiunii de „familie”.

Totodată, cele două state cheltuie masiv pentru a încuraja natalitatea și, în timp ce președintele României nu avea nimic împotrivă, Ungaria și Polonia au blocat apariția expresiei „egalitate de gen” în declarația finală a summit-ului de la Porto, la care au participat toți liderii statelor Uniunii Europene.

Guvernul polonez a făcut reforme masive pentru îmbunătățirea libertății de exprimare.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...