vineri, iulie 19, 2024
ACTUALITATECunoscut desen animat, episod special dedicat LGBTQ: un travestit, animale transgender și...

Cunoscut desen animat, episod special dedicat LGBTQ: un travestit, animale transgender și bisexuale le cântă copiilor despre parade gay

Foarte popularul serial de desene animate, Blue s Clues, a difuzat un episod special dedicat intrării în „luna LGBTQ”, în care invitat special este travestitul Nina West.

Travestitul conduce corul care cântă o melodie care promovează ideologia LGBTQ. Cântecul conține cuvinte precum „queer”, „trans”, „bi” sau „pan” și „non-binar”, care sunt scrise pe ecran pentru ca micuții să le poată citi și cânta și ei.

Unul dintre castori are și „cicatrici” în dreptul sânilor, așa cum au femeile care-și taie sânii, pentru a fi mai „bărbătești”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Printre versurile melodiei, cei mici afla că există „familie cu doi tătici”, „familie cu doi mămici” și că există „non-binari”.

Luna „mândriei” a început pe 1 iunie și a determinat companii să promoveze homosexualitatea, chiar dacă produsele lor se adresează copiilor.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE