ACTUALITATECunoscut desen animat, episod special dedicat LGBTQ: un travestit, animale transgender și...

Cunoscut desen animat, episod special dedicat LGBTQ: un travestit, animale transgender și bisexuale le cântă copiilor despre parade gay

Foarte popularul serial de desene animate, Blue s Clues, a difuzat un episod special dedicat intrării în „luna LGBTQ”, în care invitat special este travestitul Nina West.

Travestitul conduce corul care cântă o melodie care promovează ideologia LGBTQ. Cântecul conține cuvinte precum „queer”, „trans”, „bi” sau „pan” și „non-binar”, care sunt scrise pe ecran pentru ca micuții să le poată citi și cânta și ei.

Unul dintre castori are și „cicatrici” în dreptul sânilor, așa cum au femeile care-și taie sânii, pentru a fi mai „bărbătești”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Printre versurile melodiei, cei mici afla că există „familie cu doi tătici”, „familie cu doi mămici” și că există „non-binari”.

Luna „mândriei” a început pe 1 iunie și a determinat companii să promoveze homosexualitatea, chiar dacă produsele lor se adresează copiilor.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT