ACTUALITATEOctav Bjoza a suferit un AVC: Orele și zilele următoare sunt esențiale...

Octav Bjoza a suferit un AVC: Orele și zilele următoare sunt esențiale pentru viața lui

Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România a suferit un atac vascular cerebral, a anunțat fiica sa, Diana Bjoza.

„Orele si zilele urmatoare sunt esentiale pentru viata lui Bubu in urma AVC-ului suferit ieri. Acum, mai mult ca oricand, are nevoie de gandurile noastre!

Stiu ca este un invingator, asa cum a fost mereu!

“Prin cele 14 securitati, inchisori si lagare de exterminare prin care am trecut, sunt unul dintre putinii care, condamnat la 15 ani de munca silnica, fiind arestat in 1958, am facut doar patru si am scapat sanatos.

Un medic imi spunea: sa stii, fiule, starea de sanatate fizica este determinata de starea de sanatate psihica. In permanenta sa ai mentalitate de invingator, baiatule. In permanenta.

Repeta cu glas tare daca esti singur:

EU SUNT UN INVINGATOR

MIE NU MI-E FOAME

NU MA DOARE

NU-MI ESTE FRICA

NU-MI ESTE FRIG

SI ASA VA FI!”.

Si asa a fost, Octav Bjoza”, a spus Diana Bjoza.

De asemenea, informația a fost confirmată de jurnalista Oana Stănciulescu.

„Domnul Bjoza, președintele AFDPR, are în acest moment nevoie de toate rugăciunile noastre. A avut o viață grea, plină de încercări, dar cu toate astea nu s-a plâns niciodată, ci a luptat. Asta știe dânsul să facă cel mai bine, să se lupte, pentru dreptate si adevăr. Pentru aceste principii a fost aruncat în temnițele comuniste, însă a reușit să supraviețuiască. Așa cum va supraviețui și acum! cred că i-ar plăcea să știe că prietenii lui sunt alături de el!“, a scris Oana Stănciulescu pe Facebook.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...