ACTUALITATEL-au „arestat” pe Sf. Calinic de la Cernica. Poliția și Jandarmeria a...

L-au „arestat” pe Sf. Calinic de la Cernica. Poliția și Jandarmeria a blocat intrarea în Mănăstirea Cernica de la ora 18:00: Doar se iese, nu se mai intră

Echipaje și mașini ale Jandarmeriei și Poliției Române au oprit credincioșii care doreau să intre la Mănăstirea Cernica, în jurul orelor 18:00, sâmbătă 10 aprilie.

Conform martorilor oculari, care au contactat redacția R3media, forțele de ordine nu au dat nicio explicație pentru interzicerea accesului oamenilor în Mănăstire, răspunzând doar că „Doar se iese, nu se mai intră” și „Așa s-a decis”.

„Am încercat să le explic că mai sunt două ore până la ora 20:00, dar n-aveai cu vine, vorbeai la pereți”, ne-a declarat Adrian Florescu, cel care ne-a trimis fotografia și mărturia.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Duminică, 11 aprilie, este ziua de prăznuire a Sfântului Calinic, iar cu siguranță, oamenii au venit la Mănăstirea Cernica pentru a se închina moaștelor sfântului.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

3 COMENTARII

  1. Unul dintre obiectivele ferme ale Noii Ordini Mondiale este distrugerea religiilor, în primul rând al creștinismului ortodox.
    România fiind un pion important în implementarea acesteia, vezi acordarea premiului Kalergi agentului Johannis și promovarea lui în Consiliul European al Relațiilor Externe (Council of Foreign Relations), acțiunile organelor de opresiune nu trebuie să vă surprindă.

  2. Frați rumâni,până în 2024 nu putem face nimic, cu acest trădător de Satanist pe care îl doare in koor de Romania.dar macar atunci alegeți patrioți la conducerea țării.

  3. Celentano@Din ce planeta faci parte? Ești satanist cumva?
    Domnul sa aibă mila de tine, sa te curate de toată stricăciunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...