ACTUALITATEÎncă un „deces subit”: Un avocat din Craiova (44 de ani), tată...

Încă un „deces subit”: Un avocat din Craiova (44 de ani), tată a doi copii, a murit în Grecia după ce a suferit un AVC în timp ce se plimba cu bicicleta

Andrei Cosmin Ouatu, un avocat de 44 de ani din Craiova, a murit în timpul vacanței pe care o petrecea în Grecia, chiar sub ochii familiei.

Omul se plimba cu bicicleta, în momentul în care a suferit un AVC, informează Kanal D. Andrei Cosmin Ouatu se afla pe un traseu montan dificil din Lefkada, Grecia, moment în care i s-a făcut rău şi a murit.

Acum, apropiații pregătesc repatrierea din Grecia. Bărbatul era avocat în Craiova și toți prietenii și-l amintesc plin de energie și mereu în mișcare. Pe o rețea de socializare și-a postat performanțele de ciclist înregistrate de o aplicație.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Este cel mai recent caz de persoană tânără, perfect sănătoasă, care cade din picioare, suferind fie un AVC, un atac cardiac sau de respirație. Săptămâna trecută, în România, sociologul Mihai Motoc a murit subit la 44 de ani.

Ieri, în Anglia, jurnalista Kate McCann s-a prăbușit în direct la TV, spre oroarea invitaților. Acum câteva zile, a decedat, pe scenă, dirijorul Stefan Soltesz. McCann și Soltesz erau vaccinați.

Ouatu, McCann, Motoc și Soltesz sunt cele mai recente nume de pe o listă de persoane care au suferit leșinuri, căderi bruște sau decese subite în ultimul an și jumătate. O listă cu persoanele despre care au căzut din picioare sau au murit subit în ultimul an și jumătate, găsiți aici.

Jurnaliștii nu au voie să întrebe dacă este vreo legătură între vaccinurile anti-Covid și aceste fenomene, așa cum mărturiseau ziariștii Dan Udrea de la București și Carlo Garganese de la Londra (foto mai jos).

Mai nou, pentru a se evita orice legătură cu vaccinarea Covid-19 s-a inventat Sindromul Morții Subite la Adulți (SADS).

Practic, orice deces la persoane tinere sau fără afecțiuni cunoscute, este pus acum în cârca SADS, fără a se cerceta cauza decesului. Cu alte cuvinte, cauza decesului subit este decesul subit.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Daca mai tin bine minte intr-un documentar facut de niste doctori homeopati arata ca vaccinul continte niste ,,chestii” care actioneaza ca niste “Lame” atunci cand sangele circula accelerat prin corp.
    Deci concluzie daca vrei sa traiesti mai mult si esti vaccinat fi sedentar si mori de colesterol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate