duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEJurnalista britanică Kate McCann s-a PRĂBUȘIT în direct la TV, spre groaza...

Jurnalista britanică Kate McCann s-a PRĂBUȘIT în direct la TV, spre groaza unuia dintre candidații la funcția de premier al Marii Britanii | VIDEO

Jurnalista britanică Kate McCann (foto jos, în roșu), de la postul Talk TV, s-a prăbușit în direct, în timpul dezbateroo pe care o modera la televiziune.

Căzătura femeii a șocat-o pe Liz Truss, unul dintre participanții la dezbatere și candidat la funcția de premier al Marii Britanii.

Imaginile au surprins-o pe Truss reacționând cu groază la ceea ce s-a petrecut în fața ei. „Dumnezeul meu!”, este expresia lui Truss.

Leșinul a avut loc la doar jumătate de oră de la începutul dezbaterii dintre Truss și Rishi Sunak, cei doi candidați la funcția de președinte al Partidului Conservator și deci, viitor premier al Marii Britanii.

BBC a scris că McCann a leșinat și s-a prăbușit, iar acum este „în regulă”, conform unui comunicat lansat de televiziunea unde lucrează.

McCann este vaccinată împotriva Covid-19, cel mai probabil cu AstraZeneca, vaccinul produs în Marea Britanie. Într-un tweet publicat pe 29 noiembrie 2021, ea spunea că a încercat să se programeze pentru „booster”, dar în fața sa erau deja 3.000 de persoane (Captura). Într-o replică ulterioară ea spune că „este de înțeles” că sunt preferate persoanele vârstnice înaintea celor ca ea.

Din păcate, astfel de incidente, în care persoane tinere sau sănătoase se prăbușesc brusc, uneori murind pe loc, sunt aproape săptămânale în toată lumea.

Recent, în România, sociologul Mihai Motoc a murit subit la 44 de ani. La câteva zile distanță a decedat, pe scenă, dirijorul Stefan Soltesz. Ambii erau vaccinați.

McCann, Motoc și Soltesz sunt cele mai recente nume de pe o listă de persoane care au suferit leșinuri, căderi bruște sau decese subite în ultimul an și jumătate. O listă cu persoanele despre care au căzut din picioare sau au murit subit în ultimul an și jumătate, găsiți aici.

Jurnaliștii nu au voie să întrebe dacă este vreo legătură între vaccinurile anti-Covid și aceste fenomene, așa cum mărturiseau ziariștii Dan Udrea de la București și Carlo Garganese de la Londra (foto mai jos).

Mai nou, pentru a se evita orice legătură cu vaccinarea Covid-19 s-a inventat Sindromul Morții Subite la Adulți (SADS).

Practic, orice deces la persoane tinere sau fără afecțiuni cunoscute, este pus acum în cârca SADS, fără a se cerceta cauza decesului. Cu alte cuvinte, cauza decesului subit este decesul subit.

 

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE