marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATESociologul Mihai Motoc a murit subit la vârsta de 44 de ani....

Sociologul Mihai Motoc a murit subit la vârsta de 44 de ani. Purta mască pe balcon, era vaccinat și le dorea protestatarilor împotriva obligativității să „umple secțiile ATI”

Sociologul Mihai Motoc a decedat pe 20 iulie, la vârsta de 44 de ani, a anunțat un prieten al acestuia pe o rețea de socializare, citat de Aktual 24.

„Cu mare durere în suflet va anunț că Mihai Motoc a decedat în cursul zilei de ieri (20.07.2022) la Spitalul Floreasca.

Astăzi am reușit împreună cu doamna Mirela (mama lui) și cu ajutor unor prieteni sa facem toate actele necesare deplasării spre Câmpulung Moldovenesc, Jud Suceava unde se va oficia si slujba de înmormântare la Biserica Sahla de către Părintele Nemtan Ionică.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Sâmbăta 23.07.2022 sunteți așteptați să-l conducem pe ultimul drum! Drum lin, prieten drag”, a transmis George Onea pe Facebook.

Motoc era vaccinat împotriva Covid-19, după cum o arată și certificatul de vaccinare publicat pe internet.

Sociologul era un mare fan al vaccinării, anunțându-și intenția de a-i face această procedură și fetiței sale. Nu a mai apucat.

În timpul protestului din 2 octombrie împotriva vaccinării obligatorii, acesta a mărturisit pe facebook că purta mască în balcon și le-a dorit manifestanților să „umple secțiile ATI”.

El a scris că atunci au participat „vreo câteva sute de cetățeni”, deși imaginile video arată că a fost  vorba despre câteva mii de persoane.

Mihai Motoc este cea mai recentă persoană care moare brusc, fără să fi avut vreo afecțiune cunoscută anterior.

Decesul său vine în săptămâna în care dirijorul austriac Stefan Soltesz a murit pe scenă, în timpul unui concert.

O listă cu persoanele despre care au căzut din picioare sau au murit subit în ultimul an și jumătate, găsiți aici

Mai nou, pentru a se evita orice legătură cu vaccinarea Covid-19, despre care jurnaliștii nu au voie să vorbească, așa cum mărturisea ziaristul Dan Udrea, s-a inventat Sindromul Morții Subite la Adulți (SADS).

Practic, orice deces la persoane tinere sau fără afecțiuni cunoscute, este pus acum în cârca SADS, fără a se cerceta cauza decesului.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

 1. Un AVC se intampla la fiecare 5 minute in lume. Pana la 15 % din cazuri sunt la adulti sub 45 de ani sau copii. Cele cateva zeci de cazuri prezentate sunt frectie si in niciun fel un om sanatos la cap nu trebuie sa faca legatura intre ce e prezentat aici ca fiind un posibil efect al vaccinului anticovid. Chiar daca ar fi, fiti siguri ca un jurnalist(sper) nu are niciun fel de pregatire sau expertiza macar sa sugereze acest lucru. Sunt oameni mult mai avizati care au urmat o scoala si ale caror studii cu privire la efectele unui vaccin/medicament se intind pe luni/ani.

  • Puteți să-mi trimiteți niște linkuri cu astfel de zeci de cazuri, la oameni tineri, din orice alt an?

   Pe de altă parte, ziceți: „nu trebuie sa faca legatura intre ce e prezentat aici ca fiind un posibil efect al vaccinului anticovid.”

   Serios? Abordarea științifică este exact opusul: haideți să verificăm toate variantele și apoi să vedem care este cauza.

   „Sunt oameni mult mai avizati care au urmat o scoala si ale caror studii cu privire la efectele unui vaccin/medicament se intind pe luni/ani” – cum puteau să treacă „ani” de studiu ale efectelor adverse ale vaccinurilor anti-covid, atâta vreme cât vaccinul a fost creat și folosit într-un interval de maxim un an?

   Tot ce faceți e să vă contraziceți.

 2. De ce să-l odihnească Dumnezeu pe un psihopat care dorea moartea noastră ?bine totuși că fetița lui a scăpat de vaxin odată cu decesul idiotului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate