joi, septembrie 21, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un migrant din Suedia s-a filmat când a atacat cu...

VIDEO | Un migrant din Suedia s-a filmat când a atacat cu pietre o biserică și a strigat că îl va „viola pe Iisus”

Un migrant din Suedia s-a filmat spargând ferestrele unei biserici catolice din Suedia în timp ce striga remarci obscene, inclusiv amenințări cu „violarea lui Iisus”, conform Remix News.

Portalul de știri suedez Samnytt a postat un videoclip cu făptuitorul dintr-o locație dintr-o suburbie populată de migranți a capitalei Stockholm.

Incidentul a avut loc la parohia catolică Sainte-Famille din Haninge. Cu toate acestea, nu se știe exact când a avut loc evenimentul, deoarece videoclipul a fost încărcat abia acum.

Videoclipul a fost postat online pe TikTok de către utilizatorul Fares.Aziz2. Bărbatul văzut în clipul video spune că îl va viola pe Isus și apoi aruncă cu pietre în ferestre. Profilul bărbatului rămâne deschis, dar videoclipul cu el atacând biserica a fost șters de pe TikTok.

„Suedia, acum îl voi viola pe Iisus”, a strigat el în videoclip. Apoi țipă: „Allahu Akbar!”

Conform celor mai recente date disponibile din 2017, Haninge avea o populație de aproximativ 31.000 de locuitori, dintre care peste 35% erau de origine străină, ceea ce indică indivizi născuți în afara Suediei sau ai căror părinți s-au născut în afara Suediei.

Bisericile au fost de multă vreme ținta atacurilor în Suedia, în special în zonele cu migrație intensă. De exemplu, în 2021, biserica evanghelică luterană Spånga din secolul al XII-lea, situată în suburbiile Stockholmului, lângă Rinkeby, a fost lovită cu mai multe cocktail-uri Molotov. Pastorul bisericii, Jerker Alsterlund, a spus că a fost „un act provocator deliberat”.

„Alarma a fost declanșată când un geam a fost spart și lichid inflamabil a fost aruncat în poarta din față și la una dintre ferestre. Totuși, incendiul a fost stins rapid de polițiști, care au folosit un stingător cu pulbere”, a spus el.

În 2019, Europa s-a confruntat cu un număr record de atacuri asupra creștinilor și a locurilor de cult creștine.

După invazia rusă în Ucraina, copiii refugiaților ucraineni, dar și femeile, au fost victime ale atacurilor migranților cu origini sudice din Suedia. Într-un caz de-a dreptul revoltător de anul trecut, femeile ucrainence cazate în orașul Örebro au spus că vor să se întoarcă în țara devastată de război, după ce migranții au încercat să pătrundă în căminul în care erau cazate.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate