sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATESuedia | Se încearcă să se salveze ce mai poate fi salvat....

Suedia | Se încearcă să se salveze ce mai poate fi salvat. Ministrul imigrației vrea să limiteze numărul de migranți non-nordici în „cartierele sensibile”: Dacă locuiești într-o zonă în care te poți descurca cu limba țării tale natale, devine enorm mai dificil să înveți și să dezvolți limba țării de adopție

Ministrul suedez al migrației, Anders Ygeman, a sugerat ca Suedia să urmeze exemplul Danemarcei și să caute să limiteze concentrarea persoanelor cu un background de imigranți în zonele cele mai tulburate ale orașelor sale.

Într-un interviu pentru ziarul Dagens Nyheter (DN), Ygeman a spus că este o problemă pentru Suedia faptul că există cartiere în care majoritatea locuitorilor provin din alte țări decât națiunile nordice Danemarca, Islanda, Finlanda și Norvegia.

„Cred că este rău să avem zone în care majoritatea populației e de de origine non-nordică”, a spus el pentru DN.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Dacă vrei să înveți suedeză, trebuie să exersezi. Dacă locuiești într-o zonă în care te poți descurca cu limba țării tale natale, devine enorm mai dificil să înveți și să dezvolți limba țării de adopție”, a explicat Ygeman.

„Dacă, în plus, ai un loc de muncă în care să te descurci în limba țării natale, unde vei învăța suedeza? În acest context, cred că a avea un astfel de obiectiv poate spune ceva important”, a adăugat el.

Ygeman a sugerat o limită de 50% atunci când jurnaliștii au întrebat dacă el crede că Suedia ar trebui să adopte o țintă similară cu Danemarca, unde social-democrații de guvernământ au adoptat o țintă ca niciun cartier să nu aibă mai mult de 30% din populație de origine non-occidentală, conform Remix News.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate