luni, octombrie 2, 2023
ȘTIRIVIDEO | Starea micuței Ecaterina. Părintele Vasile Ioana a spovedit-o și a...

VIDEO | Starea micuței Ecaterina. Părintele Vasile Ioana a spovedit-o și a împărtășit-o: Imediat pulsul i s-a dus la 133, apoi la 118, apoi la 107 și în final la 98. Am văzut cum a lucrat împărtășania în trupușorul ei

Părintele Vasile Ioana a vorbit despre starea de sănătate a Ecaterinei, fetița preotului Nicolae Dima de la Biserica Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi. Acesta a mărturisit că a spovedit-o și împărtășit-o pe Ecaterina, iar pulsul micuței a scăzut imediat după aceea.

„Părintele Nicolae a plecat în Germania cu mari așteptări. Vindecarea e un proces foarte greu.

Acolo, medicii nu l-au mai menajat, acolo nu mai e nimeni să se poarte cu el ca prieten, ca frate. Acolo i-au spus, „facem recuperare, dar nu vă putem da nicio speranță. Vom vedea!“.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Eu am spovedit-o pe Ecaterina, am văzut-o, am binecuvântat-o, am văzut că e este conștientă într-un anumit fel, dar nu se poate exprima, am împărtășit-o și avea pulsul 138. Când i-am dat Trupul și Sângele Domnului și i-am făcut rugăciunea și am pus mâna pe capul ei, imediat pulsul s-a dus la 133, apoi la 118, apoi la 107 și în final la 98. Am văzut cum a lucrat împărtășania în trupușorul ei, pe aparat, cum a coborât pulsul și s-a liniștit copila când am împărtășit-o.

Am vorbit, i-am pus mâna pe frunte și i-am spus că suntem cu ea, dar nu comunică. Aparatele ne-au arătat că a primit Trupul și Sângele Domnului și că s-a liniștit, dar încă nu comunică. Pentru că e așa de greu, părintele așteaptă ca ea să fie conștientă cât mai repede și trezirea aceasta pe care o așteptăm toți nu se petrece. E foarte greu pentru dânsul.

Avem nevoie de rugăciunile dumneavoastră și am să vă rog, după sărbători, să ținem post și lunea. Rămâneți în rugăciune cu durere, în rugăciune puternică. Medicii i-au spus lucrurile mai direct decât aici în România și îi e greu să o vadă așa pe fetița lui. Dumnezeu să vă binecuvânteze“, a spus părintele Vasile Ioana.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

  1. Toată mila, dragostea și compasiunea ortodoxă pentru Ecaterina.
    Ar trebui totuși în materie de credință ortodoxă să consultați un teolog și să-l întrebați dacă acest Vasile Ioana procedează conform Canoanelor, administrând Taina Sfintei Spovedanii unei persoane inconștiente (cum???) și apoi administrând Sfânta Împărtășanie unei persoane aflate în comă (fapt interzis). Consultați Arhiepiscopia Bucureștilor, pentru a vedea că nici un preot, fie el și Vasile Ioana, nu se poate abate de la regula bisericească, sub nici o formă, dealtfel fiind problema lui, destul de serioasă, în acest sens, pe lângă alte abateri de la dreapta credință. De greșesc, iertați-mă. Doamne ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate