ACTUALITATEFOTO | Dominic Fritz a comis o ilegalitate în timp ce mergea...

FOTO | Dominic Fritz a comis o ilegalitate în timp ce mergea la muncă. Edilul Timișoarei riscă o amendă de până la 725 de lei

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a încălcat legea. Astăzi, edilul a venit la muncă pe bicicletă, pentru a celebra Vinerea Verde, zi în care angajații sunt îndemnați să vină la muncă cu mijloace de deplasare nepoluante.

Culmea, deși s-a prezentat ca un iubitor de mișcare pe două roți, Fritz a încălcat legea, traversând trecerea de pietoni pe bicicletă. Edilul riscă o amendă cuprinsă între 580 și 725 de lei, precizează Stiripesurse.

Se interzice conducătorilor de biciclete să traverseze drumurile publice, pe trecerile destinate pietonilor, în timp ce se deplasează pe bicicletă. Astfel, primarul Timișoarei a încălcat legislația și riscă să fie amendat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate