marți, mai 21, 2024
ACTUALITATEVIDEO Protestatarul Marian Ceaușescu, luat cu duba și amendat pentru injurii adresate...

VIDEO Protestatarul Marian Ceaușescu, luat cu duba și amendat pentru injurii adresate președintelui Klaus Iohannis și liderilor PSD-PNL la un eveniment NATO

Protestatarul Marian Ceauşescu a fost ridicat de jandarmi de lângă Cercul Militar, dus la Poliţie şi amendat cu 300 de lei pentru injurii şi expresii jignitoare adresate preşedintelui Klaus Iohannis, premierului Nicolae Ciucă şi preşedintelui Senatului, Marcel Ciolacu, la evenimentul “Romania – NATO, 20 de ani”, organizat de Ministerul Apărării Naţionale la Cercul Militar Naţional, informează Cotidianul.

“Persoana în cauză a fost condusă la sediul Secţiei 3 Poliţie şi sancţionată cu amendă, în valoare de 300 de lei, pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, în conformitate cu prevederile art. 2, alin 1) din Legea nr. 61/1991 (republicată) pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială a ordinii şi liniştii publice, cu modificările şi completările ulterioare”, au informat oficiali ai Jandarmeriei, conform sursei citate.

Marian Ceauşescu a venit, miercuri dimineaţa, pe un trotuar în zona Palatului Cercului Militar Naţional, de unde a apostrofat mai mulţi invitaţi la evenimentul de celebrare a 20 de ani de la intrarea României în NATO

“Am adus si un sac de gunoi, sunteti gunoaie, politicienilor”, a strigat, printre altele, protestatarul.

“De astăzi se încearcă implementarea legi Putin.
Prima fază. A doua faza arestările.
Ordinul dat de la cel mai înalt nivel saca il critici pe președintele Iohannis vei fi dus la secție și amendat”, a comentat Ceauşescu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE