marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEPreotul Nicolae Dima a lansat un nou apel pentru Ecaterina: Acum vă...

Preotul Nicolae Dima a lansat un nou apel pentru Ecaterina: Acum vă rog să ne ajutați să o trezim din comă pe Ecaterina și să ducem vindecarea ei până la capăt

Părintele Nicolae Dima, slujitor la Biserica Sfântul Nicolae din București a lansat un nou apel către credincioși, în vederea ajutorării fiicei sale Ecaterina, care acum este din nou în comă, informează Antena3.

„Ecaterina are nevoie acum de ajutorul dumneavoastră. Are urgentă nevoie de recuperare neurologică. Știți cum era Ecaterina? Era extraordinară. Era creativă, era mereu veselă, mereu foarte curioasă”, a transmis părintele Nicolae Dima.

Și știți ce s-a întâmplat? A trecut printr-o criză de hidrocefalie, apoi prin două stopuri cardiace. Mai târziu a fost operată.

I s-a extras un chist care nu era mare, dar era localizat exact în mijlocul creierului. Acum, după toate acestea, este într-un fel de comă. Nu este conștientă. Are nevoie să fie ajutată să se trezească din comă.

Are nevoie, apoi, de tot ce înseamnă recuperare, adică musculatură, vorbit, toate celelalte abilități. Și toate acestea nu se pot face în România, adică nu se pot face în perioada aceasta a anului în România. Avem câteva variante de spitale din străinătate, însă este nevoie de bani pentru acest lucru.

Am deschis conturi speciale pentru donații. Orice sumă pe care o puteți dona pentru ea este importantă. Știm că vine din inimă”, a mai spus părintele Nicolae Dima.

De asemenea, părintele Nicolae Dima a spus că, pentru a lua legătura cu el, cei dornici să doneze îi pot scrie la adresa: impreunapentruecaterina@gmail.com. Părintele și-a arătat deschiderea în a lua legătura cu oamenii, astfel încât să se poată ruga pentru cei care donează.

Firmele dornice să doneze sunt rugate să scrie un mail la adresa mai sus menționată pentru a primi informații cu privire la procedura de sponsorizare (deducere fiscală).

Preotul a mulțumit tuturor oamenilor care au purtat-o pe fiica lui în rugăciunile lor: „Vă mulțumesc pentru toate rugăciunile din ultima perioadă. Acum vă rog să ne ajutați să o trezim din comă pe Ecaterina și să ducem vindecarea ei până la capăt. Va fi un drum lung, dar mergem pe el împreună cu credință în Dumnezeu”, a spus părintele Nicolae Dima.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

 1. Este normal să ne rugăm pentru un semen aflat în suferință. M-am rugat și mă voi ruga pentru Ecaterina, dar s-a gândit oare tatăl ei că hula adusă la adesa Duhului Sfânt nu se iartă nici în veacul de acum, nici în cel viitor??? Oare nu a auzit ca preot că păcatele părinților cad asupra copiilor??? Se va smeri părintele și se va pocăi oare??? Noi ne rugăm pentru a se milostivi Domnul și a înlătura efectul, dar dacă nu se tratează cauza, nici o boală nu poate fi vindecată.
  Iată două posibile cauze:
  1. Unul dintre preoții de la Biserica Sfântul Nicolae „Dintr-o Zi”, părintele Nicolae Dima a decis ca ar fi „bine” să împărtășească credincioșii cu Trupul și Sângele Mântuitorului cu lingurite de unica folosinta: https://saccsiv.wordpress.com/2020/08/17/video-sfanta-impartasanie-cu-lingurite-de-unica-folosinta/ (Video: Sfanta Impartasanie cu lingurite de plastic…)
  2. Preotul Nicolae Dima, mesaj despre Covid-19 la biserică: Mă iertați că o spun atât de direct, dar am acest curaj dintr-un singur motiv
  Duminică, la slujbă, preotul a vrut să liniștească enoriașii și a spus că este un pic răgușit, dar nu este nicio problemă: s-a testat și nu este infectat cu noul coronavirus. În acest context, Nicolae Dima a atras atenția că nu trebuie să credem că boala Covid-19 este o simplă gripă și a subliniat că ar trebui să facem tot ce ține de noi pentru a ajunge, cât mai repede, la finalul pandemiei.

  „Sunt un pic răgușit, tușesc și îmi curge nasul. Mi-am făcut test PCR, rezultatul este negativ. Mai există și răceli normale. Dar să ne rugăm bunului Dumnezeu ca această anormală răceală numită Covid-19, care nu este doar o simplă răceală… mor mulți oameni din cauza acestei boli, să se termine cât mai curând. Acest lucru ține și de noi. Din suferință se pot învăța lucruri. Oare învățăm acum ceea ce este de învățat? Mi-e teamă că nu.

  Cine trece prin boala aceasta sau pe lângă ea cu trufie, cine își pune masca sub bărbie, să arate că el este curajos, nu a învățat mare lucru. Mă iertați că o spun atât de direct, dar am acest curaj pentru că cei mai mulți dintre dumneavoastră o purtați corespunzător. Dacă suntem trufași, chiar și atunci când spunem adevărul, este greșit. Acum… cine sunt eu să vă spun lucruri de acest fel?”, a spus părintele Nicolae Dima la slujba de duminică la biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi. .. https://www.dcnews.ro/preotul-nicolae-dima-mesaj-despre-covid-19-la-biserica-ma-iertati-ca-o-spun-atat-de-direct-dar-am-acest-curaj-dintr-un-singur-motiv-video_845939.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate