miercuri, februarie 1, 2023
ȘTIRIVIDEO | Apel la rugăciune: Ecaterina (12 ani) copilul părintelui Nicolae Dima...

VIDEO | Apel la rugăciune: Ecaterina (12 ani) copilul părintelui Nicolae Dima se află în comă. Tatăl fetiței: Facă-se voia Ta

O dramă a lovit familia părintelui Nicolae Dima, de la Biserica “Sfântul Nicolae dintr-o Zi”, după ce fetița sa, Ecaterina,  a fost internată în stare gravă în spital.

Conform informațiilor spuse de părintele Vasile Ioana, colegul său de la parohie, fetița a acuzat dureri de cap, descoperindu-i-se formațiuni tumorale.

Micuța (12 ani) a suferit două stopuri-cardio respiratorii și se află în comă, internată la spitalul Bagdasar-Arseni din București.

La ea vor veni preoții cu moaștele Sfintei Ecaterina și ale Sf. Nectarie, vindecătorul de boli. Într-un cuvânt emoționant, părintele Dima a spus că încearcă să se lase în mâinile Lui Dumnezeu: „Facă-se voia Ta”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate