luni, octombrie 2, 2023
OPINIISimbolistica unui steag

Simbolistica unui steag

Suntem înconjurați de steaguri, o mulțime de organizații au steaguri, ca să nu mai vorbim de țări. Fiecare țară are un steag, drapelul național.

Dar de ce există atâtea steaguri? De ce sunt importante? Care e rolul lor?

Steagul simbolizează apartenența la ceva, îi identifică pe cei ce-l poartă sau afișează sau flutură ca făcând parte dintr-o organizație, dintr-un grup, dintr-o comunitate cu care se mândresc.

Între toate steagurile, drapelul național este special pentru că reprezintă o comunitate națională. Drapelul național se afișează pe clădirile oficiale, pe sediile prezidențiale, guvernamentale, parlamentare, pe sediile autorităților locale etc. Iar clădirea prezidențială, sediul guvernului și al parlamentului sunt cele mai reprezentative pentru orice stat. Drapelul național care flutură pe aceste clădiri semnifică autoritatea statului asupra întregului teritoriu național.

Să ne amintim de sfârșitul celui de-al Doilea Război Mondial. Unul dintre primele lucruri pe care le-a făcut armata sovietică imediat după ce a cucerit Berlinul a fost să înlocuiască drapelul nazist de pe clădirea Reichstag-ului, sediul parlamentului german, cu cel al URSS. Acest lucru s-a întâmplat la data de 30 aprilie 1945 și a simbolizat sfârșitul regimului nazist.

Acum să revenim la prezent. În luna iunie a fiecărui an se întâmplă ceva similar. Luna iunie a fost confiscată de comunitatea LGBT și a fost declarată a fi “luna mândriei (de a fi gay)”. Este luna în care steagurile lor le vezi în toate localitățile administrate de stânga. Marile orașe occidentale administrate de reprezentanți ai stângii sunt pline de steaguri curcubeu în aceste zile. Le vezi fluturând pe toți stâlpii, pe toate clădirile administrative etc. Tocmai de aceea le vezi peste tot, pentru a transmite mesajul de capitulare în fața propagandei LGBT.

Același lucru s-a întâmplat zilele trecute la Washington, acolo unde administrația americană a decis arborarea steagului comunității LGBT pe clădirea Camerei Reprezentanților alături de drapelul național. Un lucru extrem de grav având în vedere simbolistica. Nu doar localitățile și zonele administrate de reprezentanți ai Partidului Democrat din SUA a capitulat în fața propagandei LGBT, ci toată America.

Acesta e mesajul transmis de  administrația de stânga a lui Joe Biden, bătrânelul senil și corupt ajuns președinte al SUA prin fraudă.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate