vineri, martie 1, 2024
ACTUALITATEApelul unui profesor față de marii sportivi care fac reclamă la pariuri:...

Apelul unui profesor față de marii sportivi care fac reclamă la pariuri: Vă rugăm să nu mai acceptați să apăreți în reclame pentru casele de pariuri. Aveți pe conștiință MII de DRAME

Profesorul Gabriel Braic, una dintre vocile apreciate ale școlii românești, a făcut un apel la responsabilitate către marii sportivi care fac reclamă caselor de pariuri.

Profesorul Braic spune că în fiecare an, mii de tineri cad pradă acestei patimi, iar marii sportivi ai României încurajează această dramă prin promovarea caselor de pariuri.

„Fotbaliști ai generației de aur, argint, bronz și/sau fier, aveți pe conștiință sute, poate mii de drame! Vă rugăm să nu mai acceptați să apăreți în reclame pentru casele de pariuri, dar asta ar însemna să renunțați la o afacere profitabilă, fiindcă unii dintre voi sunteți patronii firmelor deținătoare.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Profitul este de ordinul miliardelor!

Sociologul Vladimir Ionoș a declarat următoarele: „Casele de pariuri arată că suntem un popor care visează doar bani și care vrea să se îmbogățească rapid. Este o piață incredibil de mare, iar dacă nu ar exista profit, unitățile s-ar închide. Doar că ele se înmulțesc pe zi ce trece și produc din ce în ce mai mulți bani. Asta arată un singur lucru, avem nevoie de bani cât mai rapid și doar așa putem spera că vine norocul peste noi. Uitați-vă în casele de pariuri câți copii sub 18 ani sunt. Sute! Legislația nu se aplică, chiar dacă ea interzice clar asta.”

România este bolnavă, iar LUDOMANIA (dependența de jocuri de noroc) ne ucide viitorul! Când se vor interzice casele de pariuri și sălile de jocuri prin lege? Sau măcar când se va restricționa serios accesul în aceste locuri ale groazei? Nu le vezi la orice pas în țările dezvoltate. Și la noi s-a reușit cu magazinele de vise. Se poate! Slavă Domnului! Când ne vom însănătoși, prieteni? Sunt cuvinte prea dure? Fie! România, trezește-te!”, a scris profesorul Gabriel Braic.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

4 COMENTARII

 1. E, na? Pai și cum rămâne cu “binele nu se face cu forța” și “cine suntem noi să judecăm”? Cum rămâne cu libertatea de a decide singur pentru tine, cu dreptul la liberă exprimare? Cum rămâne cu tot restul prostiilor scremute cu care s-a mers așa mândru-coit atât împotriva vaccinării cât și a cenzurii și a altora? De teamă să nu vă zică naziști ăia care oricum vă urăsc și n-or să stea vreodată cu bună credință la discuții și dezbateri intelectuale cu voi, n-ați avut curaj să vă asumați fondul, că-i obiectiv greșit și v-ați legat de formă, că de ce să vă oblige, ia acum cu aceeași formă vă vor da alții peste bot. Voi de ce să-i obligați pe alții, nu?
  În fond deja am mai tot auzit industria jocurilor de noroc smiorcăindu-se că nici taxe mai mari n-ar trebui să plătească fiindcă ei asigură totuși locuri de muncă. Ori asta contează, nu? Real-politik, ne vedem interesul.

 2. constiinta la astia? ce e aia? astia nu gandesc cu capul decat sa numere bani.
  Pacat ca-i corup pe copii de mici, adultii sa faca ce vor cu viata lor, sa-si vanda si organele la pacanele, dar sa strici copiii, care-i iau pe vedetele astea de exemplu, aceasta este o crima.

 3. Ce avem rău, vom exporta și în occident, ce au rău ei, va ajunge, dacă nu cumva a ajuns demult deja aici.Țară mai sunt doar cu numele.Suntem hoitul unei țări rupte bucăți de directori și funcționari, mai răsăriți, cu o mentalitate fanariotă, căpușată de toate boaitele interne și externe în care serviciile se fac formal dacâ mai merge ceva din ele și pe care tinerii o părăsesc fără regrete dacă găsesc ceva mai bun, și de regulă, încă mai găsesc.Suntem cea mai periferică ruină a Europei, mândră că suntem, încă, depășiți în dezastre de Bulgaria.Orice mizerie prinde aici rădăcini, încă din ’90.Iar politrucii ce ne-au ieșit în frunte sunt mici și jegoși, mincinoși fără de rușine, ca predecesorii lor.Suntem un stat eșuat la toate nivelele iar disperarea cu care ne agățăm de Europa arată neputința noastră.Dar nu vă faceți probleme, d-le profesor, Iadul e aproape, mai aproape decât credeți.

 4. Exact. Adică oamenii sunt vinovați – sistemul DELOC-DELOC!

  Oamenii (INDIVIDUAL!) să reziste SISTEMULUI!

  Ați intervievat vreunul, să aflați de ce a făcut-o ? Poate fiecare avea vreo nevoie, ceva … Ne spuneți ?

  Ziceți că astea nu intră la „inducere în eroare” și alte … „crime împotriva umanității” ? Din cauza „răspunderii personale” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE