joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Deutsche Welle, reportaj despre efectele vaccinului: probleme neurologice, cardiologice și...

VIDEO | Deutsche Welle, reportaj despre efectele vaccinului: probleme neurologice, cardiologice și imunitare | În urmă cu un an, același post acredita ideea că cei care nu se vaccinează sunt „iraționali” și cad pradă „dezinformării”

Deutsche Welle România publică un reportaj despre o echipă a Spitalului Universitar Marburg care cercetează afecțiunile pe termen lung declanșate de vaccinul anti-COVID.

Numărul pacienților care suferă de așa-numitul „Sindrom PostVac“ este mare iar cercetările sunt la început. Deși OMS a recunoscut oficial această afecțiune, unii medici nu-i iau în serios pe cei care acuză simptome ciudate după vaccin. „Spuneau că sunt nebun“, povestește un pacient.

Reportajul poate fi văzut accesând acest link.

„Epuizarea este cea mai mare problemă a mea“, spune un pacient.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Eu am în continuare probleme neurologice, adică neuropatiile, mâna și sistemul nervos periferic și sistemul imunitar. Mâna nici acum nu are poziția corectă. Au făcut o biopsie a țesutului nervos și sunt leziuni ale nervilor, așa s-a stabilit.

Înainte nu aveam nimic, în niciun caz asemenea probleme neurologice“, spune o pacientă.

După acest dialog, primul pacient revine cu detalii post vaccinare:

„După vaccin am avut ceva, dar nu era clar ce. La cinci zile după aceea au apărut tulburări de vedere, amețeală și dureri de cap. Am fost la oftalmologie și au constatat o congestie pupilară, adică stadiul preliminar al trombozei vaselor oculare. Au stabilit legătura cu administrarea vaccinului.

În lunile care au urmat am avut numeroase neplăceri, cum ar fi amețeală și tahicardie, dar și tulburări de natură neurologică. Nu m-a crezut nimeni, spuneau că sunt bolnav psihic“, a spus acesta.

În acest sens, precizăm că, de curând, jurnalista Anca Alexandrescu a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă după ce s-a vaccinat împotriva coronavirus.

Doctorul Berhard Schieffer, cardiolog și coordonator al Centrului PostVac spune

„Acești factori fac dificilă tratarea pacientului. Trebuie aruncată o privire, iar asta necesită mult timp. Acesta este un punct care ne face atât de dificil să ne transportăm munca aici. Îi aștept pe toți aici, să vadă ce facem și care este abordarea noastră“, spune acesta

Un alt medic, Muhidien Soufi, spune

„Bănuim anumite procese inflamatorii declanșate la unii pacienți în urma infecției cu coronavirus sau în urma vaccinării. De ce se întâmpla asta, nu știm. Tocmai cercetăm! Aici se ameliorează și se vede că la unii pacienți începe să se retragă. Nu aș pune totul pe seama vaccinului. Unei boli nu-i găsești rezolvarea într-o lună-două“, spune acesta.

Sindromul post vaccinal a fost recunoscut oficial ca afecțiune medicală, inclusiv de către Organizația Mondială a Sănătății, iar efectele sale sunt de la cele neurologice, până la cele cardiace și imunitare, mai spun jurnaliștii DW.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău carteaGhidul incorect politic despre anii ’60” de J. Leaf și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În urmă cu un an, același post publica imagini din Bulgaria și acredita ideea că că cei care nu se vaccinează sunt „iraționali” și cad pradă „dezinformării”

Majoritatea țărilor europene sunt pe cale să-și atingă scopul propus, de a vaccina aproximativ 70 la sută din populație până la sfârșitul verii. Unele recurg la măsuri drastice, de felul celei anunțate recent de președintele Franței. În schimb Bulgaria este codașă în UE la acest capitol, având doar 16 la sută din cetățeni vaccinați în acest moment, scria, în iulie 2021, DW.

La acel moment, Ralitsa Kovaceva, expert în comunicare, apărea într-un reportaj DW și spunea:

„Există o legătură directă între a da crezare dezinformării și teoriilor conspirative și nivelul scăzut de încredere în Guvernul țării“, a spus ea.

„Internetul aduce multă dezinformare din Rusia“, mai spune ea.

„Nu este rațional și nu-mi pot explica de ce se întâmplă asta în Bulgaria, este o nebunie“, spunea Angel Kushnev, medic la Ministerul Sănătății din Bulgaria.

Reamintim că în ultimul an și jumătate au fost semnalate numeroase cazuri de persoane tinere care au murit de probleme cardiace sau AVC-uri. Despre unii, precum scriitoarea Julie Powell sau jurnalistul Alexandru Tămășescu, știm că erau vaccinați, dar nimeni nu a discutat despre o posibilă legătură între vaccinare și aceste decese.

O listă neexaustivă cu aceste persoane găsiți aici.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Așa nu mă interesează de cobai. Pe voi vă interesează?
    Nu au fost forțați să se injecteze, ei au vrut. Pentru că „mall”, pentru că „străinezia”, pentru că spectacole, pentru că…

    • Mulţi au fost constrânşi de angajator, de necesitatea de transport sau de alte lucruri.
      Nu toată lumea lucrează la strung.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE