ACTUALITATETucker Carlson a demontat minciuna despre Covid-19: Oficialii guvernamentali americani au ajutat...

Tucker Carlson a demontat minciuna despre Covid-19: Oficialii guvernamentali americani au ajutat China să acopere originile coronavirus. Teoria conspirației a fost întotdeauna adevărată

„În urmă cu cincisprezece luni, un grup de oameni de știință chinezi, care lucrau la locul izbucnirii unui nou virus, au ajuns la concluzia că noul coronavirus probabil a scăpat dintr-un laborator guvernamental din Wuhan. Au spus acest lucru în termenii cei mai clari posibili, apoi l-au postat pe internet. Din perspectiva noastră, acest lucru ne-a părut o poveste uimitoare și importantă și, de altfel, complet plauzibilă. Ne așteptam la o explozie de interes mass-media în acest sens. De unde a apărut acest virus? Asta părea demn de știut, deoarece oamenii mureau din cauza asta. Dar nimeni nu a pus întrebarea. În schimb, a fost liniște.

Acolo a stat mai bine de un an, până acum câteva săptămâni. Apoi, dintr-o dată, din motive pe care încă nu le înțelegem cu adevărat, toți idioții care zâmbesc în mass-media americană și-au schimbat punctul de vedere, peste noapte.

Desigur, COVID-19 a evadat dintr-un laborator chinez de virologie. Chiar ai crezut că a venit din mediul natural? Haide. Acesta a fost noul consens. A urmat o avalanșă de dovezi. Wall Street Journal a confirmat că primele victime ale COVID-19 par să fi fost cercetători care lucrează cu virusuri de lilieci la Institutul de Virologie Wuhan. BuzzFeed a obținut mii de e-mailuri care arată că Tony Fauci știa de la început că COVID-19 ar fi putut fi fabricat în China, deoarece finanțase niște experimente periculoase acolo. Se pare că teoria scurgerilor din laborator nu a fost niciodată demnă de teoria conspirației. A fost întotdeauna adevărată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Pe scurt, mulți cercetători sunt dependenți de bani. Dacă publicul ar înțelege cât de nesăbuit s-au comportat, punând în pericol întreaga lume cu experimentele lor ciudate în laboratoare insalubre din China, banii nu ar mai avea nicio valoare. După cum a spus un fost oficial NSC, numit Jamie Metzl. „Dacă pandemia a început ca parte a unei scurgeri de laborator, ar avea potențialul de a face cu virologia ceea ce Insula Three Mile și Cernobîl au făcut științei nucleare”.

Nu se poate întâmpla asta. Trebuie să menținem finanțările. Așa că au mințit despre asta. Și apoi au intimidat pe oricine a spus adevărul.

Printre aceștia se numără și directorul CDC, Robert Redfield, care a primit amenințări cu moartea de la oamenii de știință după ce a sugerat că virusul provine dintr-un laborator.“, a precizat Carlson.

Robert Redfield: „Din punctul meu de vedere, originea cea mai probabilă a acestui agent patogen din Wuhan a fost dintr-un laborator, a scăpat. Alți oameni nu cred asta. Este bine. Știința va descoperi în cele din urmă. Nu este neobișnuit ca agenții patogeni respiratori la care se lucrează într-un laborator să infecteze lucrătorul de laborator.“

„Este fostul director al CDC, așa că ai crede că lumea s-ar opri și ar pune întrebări ulterioare de genul „de ce crezi asta?” și „Unde sunt dovezile?” Dar nu asta s-a așa!“, spune Tucker Carlson.

„Am fost amenințat și ostracizat pentru că am propus o altă ipoteză”, a declarat Redfield pentru Vanity Fair. “Mă așteptam de la politicieni. Nu mă așteptam de cercetători”, a mai precizat acesta.

„Redfield îndrăznise să înfrunte paradigma impusă de instituția științifică globală. A început pe 19 februarie 2020, exact în momentul în care virusul a ajuns în această țară și ne-a speriat pe toți.

În acel moment, una dintre cele mai importante reviste științifice din lume, The Lancet, a publicat o scrisoare semnată de 27 de oameni de știință. Scrisoarea declara categoric și pentru totdeauna că coronavirusul nu provine dintr-un laborator din Wuhan și că ar trebui să fii un fanatic dacă crezi acest lucru. Această scrisoare, știm acum, a fost gândită de Peter Daszcak, un om care a ieșit în câștig pretinzând că COVID-19 a venit de la piața de animale din Wuhan. Daszcak a fost implicat în cercetări la Institutul de Virologie Wuhan. E-mailurile arată că Daszcak a selectat cu atenție alți semnatari ai scrisorii din The Lancet.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Totul a fost o fraudă și totuși a funcționat. A fost în The Lancet, toată lumea are încredere în The Lancet. De fapt, Tony Fauci însuși a citat scrisoarea lui Daszcak drept dovadă că virusul nu a fost cauzat de cercetările pe care le finanța“.

Anthony Fauci: „Dacă te uiți la evoluția virusului la lilieci și la ceea ce există acum, este foarte, foarte clar că nu ar fi putut fi manipulat artificial sau deliberat. Modul în care mutațiile au evoluat în mod natural. Un număr de biologi foarte calificați au spus că totul despre evoluția progresivă în timp indică cu tărie că a evoluat în sălbăticie, apoi s-a mutat la om.”

„Deci, într-adevăr, aceasta este o poveste despre o înghețată care se auto-linge, care este birocrația federală. Oricât de rău ar fi înșelat, nu este niciodată vina lor. „O, nu ne-am imaginat arme de distrugere în masă în Irak” etc. Dar e vina ta!

Nu doar Fauci a citat-o. Cei care se identifică drept „verificatorii de fapt” au folosit scrisoarea The Lancet pentru a cenzura pe oricine de pe rețelele de socializare care a menționat posibilitatea unei scurgeri de laborator. Nu poate fi adevărat, The Lancet spune că nu este adevărat. 27 de oameni de știință spun că nu este adevărat. Doar câțiva oameni de știință în fața tuturor acestor lucruri au îndrăznit să vorbească.

Unul dintre ei se numea Gilles Demaneuf. El a format un grup de cercetători numit „DRASTIC”, prescurtare pentru Echipa de Căutare Autonomă Radicală Descentralizată.

Jamie Metzl, fostul oficial NSC, s-a alăturat curând grupului. Aproape imediat, încă din aprilie 2020, lui Metzel i-a fost clar că teoria scurgerilor de laborator nu era o teorie a conspirației. De fapt, era plauzibilă.“, a precizat jurnalistul.

Jamie Metzl: „Cred că dacă ar trebui să pariez doar pe baza a ceea ce am citit și a logicii, aș paria că este cel mai probabil o scurgere accidentală dintr-un laborator.“

„Metzel nu specula. Spre deosebire de „oamenii de știință” oficiali, el și DRASTIC au avut dovezi deoarece le-au căutat. Ei au descoperit că consensul științific oficial a fost examinat la sursă.

De asemnea, au descoperit că Shi Zhengli – „doamna liliecilor din Wuhan” – a colectat probe de coronavirus de lilieci care erau practic identice cu COVID-19. De unde a luat aceste mostre? Le-a găsit într-o peșteră din provincia Yunnan din China. Mai mulți mineri fuseseră uciși acolo în 2012. Ea a recunoscut că virusul este semnificativ, deoarece s-a mutat direct la oameni, fără a trece mai întâi printr-o gazdă intermediară de animale. Chinezii păreau să caute cel mai periculos virus pe care l-au putut găsi. În acea peșteră, l-au găsit. După ce a început pandemia de coronavirus, Shi Zhengli a încercat să ascundă că COVID-19 era practic identic cu virusul din mina pe care o cercetase. În înregistrările sale, ea a redenumit virusul pentru a ascunde sursa acestuia.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Peter Daszcak a publicat apoi o lucrare cu Shi Zhengli care clasifica toate diferitele tulpini de coronavirus pe care le-au întâlnit în ultimii ani. Ziarul enumera sute dintre ele. Dar cumva au omis virușii mortali găsiți în mina Yunnan. Amuzant.

Au fost acești viruși semnificativi? Guvernul Chinei pare să creadă asta. La sfârșitul anului trecut, jurnaliștii de la BBC au încercat să viziteze mina pentru a obține câteva răspunsuri. Când au ajuns, au fost urmăriți de polițiști în civil. Au descoperit că drumul către mină era blocat de un camion avariat bine plasat. Deci, guvernul chinez a acoperit acest lucru și nu le-a permis accesul.

Iată cea mai proastă și mai șocantă parte dacă sunteți american: unii membri ai guvernului SUA i-au ajutat să acopere originea virusului. Știau că toate acestea se întâmplă. Dar au îngropat și adevărul. Pentru că interesele lor erau aliniate cu interesul guvernului chinez. Christopher Park, un director al biroului de neproliferare al Departamentului de Stat, le-a spus anchetatorilor agenției „să nu spună nimic care să indice rolul guvernului SUA în cercetarea câștigului funcției”.

De ce ar spune asta? Se pare că Christopher Park a fost implicat în decizia din 2017 de a ridica moratoriul federal privind finanțarea cercetării privind câștigul funcției.

Vanity Fair a obținut o notă de la Thomas DiNanno, pe atunci secretar adjunct în funcție al biroului de control al armelor al Departamentului de Stat. În memo, DiNanno a scris că personalul de la două birouri ale Departamentului de Stat avertizase liderii din cadrul biroului său să citeze „să nu continue o anchetă cu privire la originea COVID-19”, deoarece ar „deschide o cutie de viermi”.

Aceștia sunt americani care lucrează pentru a ascunde adevărul originii COVID-19 dintr-o țară care a fost distrusă de COVID-19. Nu puteți preveni focarele decât dacă știți de unde provin și totuși birocrații federali ne-au împiedicat să aflăm de unde provine acest virus.

Unul dintre oficialii care a vrut să închidă sonda a fost Chris Ford, subsecretar în funcție pentru controlul armelor și securitate internațională. Un fost oficial al administrației ne spune că Chris Ford a fost informat despre ancheta scurgerilor de laborator mai devreme de decembrie 2020, când Ford susține că a auzit prima dată despre această ipoteză. Au acuzat pe oricine a pus întrebări că propagă „teoria conspirației”. Și în cultura noastră conformistă, este suficient pentru a închide oamenii.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Cu alte cuvinte, s-au comportat exact ca oamenii pe care îi vezi la televizor. La fel ca ancorele MSNBC. Nu s-au comportat ca oficialii federali jurați să protejeze viețile americane. Nu protejau viețile americane. Ei protejau consensul și asta punea viața americană în pericol.“, a conchis jurnalistul american.

Aceste cuvinte au fost rotite de Tucker Carlson la ediția din 3 iunie 2021 a emisiunii „Tucker Carlson Tonight” de la FoxNews.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT