ACTUALITATEAlianța pentru Patrie, noul partid al lui Liviu Dragnea. Noua formațiune spune...

Alianța pentru Patrie, noul partid al lui Liviu Dragnea. Noua formațiune spune că se va axa pe patriotismul economic: Adrian Năstase este un mare patriot

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că noua formațiune pe care „o va ajuta foarte mult” se numește Alianța pentru Patrie.

Conform acestuia, noua formațiune a fost deja înregistrată legal și urmează să-și definitiveze conducerea politică.

Liviu Dragnea a spus, în cadrul interviului de la Realitatea TV,  că noua formațiune politică va fi una axată pe patriotismul economic, nu va fi naționalistă, xenofobă sau anti-europeană. Printre altele, Dragnea a spus că fostul premier Adrian Năstase este „un mare patriot”.

Dragnea a declarat că prioritățile Alianței vor fi agricultura, pomicultura, legumicultura, mica industrie, IT-ul și educația.

„Am văzut acum, în pandemie, că România nu poate produce nimic. România are un potențial inimaginabil în turism. Lumea vorbește doar despre litoral, dar a uitat despre turismul balnear”, a explicat el.

Dragnea vrea să propună crearea unor clase de elită, cu profesori de elită.

Facebook Notice for EU!
You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. hai siktir! adrian nastase estwe un talhar ca si tine! v-a scos securimea la inaintare sa puneti iar labele pe Tara. sa mai furati ceva. sa nu fure ai d-afara sa mai crapati si voi ceva! SDUNTETI TOTI ACELASI JEG SECURIST CAPUSAR! ATI AVUT OCAZIA SA FACETI BINE ROMANIEI SI NU ATI FACUT-O! ATI FURAT! SI NASTASE SI DRACNIA AERE DE „TATUCI” STALINISTI. SA FACEM DICTATURA LOCA;LA CA SA NU FIE GLOBALA? PANA NU MA REPREZINTA UN PATRIOT CU CONSTITUTIA IN MANA SI CU IUBIRE DE POPOR NU AM URECHI PENTRU JEGURI CA VOI! TICALOSILOR! NASTASE UN PORC CARE VOIA SA INTERZICA CENTRALELE DE APARTAMENT SI INCEPUSE SA SALTE JURNALISTI PE STRADA CA PE VREMEA DICTATORULUI? HAI SIKTIR ! DIN NEFERICIRE PENTRU TINE IN 1989 AM FOST INSTRADA! STIU EXACT CINE SUNTETI SECURISTI IMPUTITI SI ORDINARI ! VOI SUNTETI TRADATORII! DACA ROMANIA ERA CONDUSA DE PATRIOTI NU AJUNGEA UNDE ESTE ACUM! GURA MASCARICIULE! TU, PONTA, FIREA, NASTASE, DANCU SI CATI MAI SUNTETI : NISTE JEFURI, NISTE SCLAVI CARE SUNT ROTITI SPRE PUTERE DE ACELEASI FORTE SECURISTE CARE RUINEAZA TARA DE 31 DE ANI!

  2. Manevra de onvaluore pentru acapararea voturilor. Pnl, usr, udmr si psd s-au erodat mult si cei care nu vor vota cu ei vor trebui redirectionati catre un partid controlat. Foarte suspecta revenirea atat de rapida in politica a lui Dragnea. De fapt a mai fost adus tot asa cand a plecat Ponta desi era cu procese pe rol. Asa si acum…..in caz ca o ia pe langa poate fi controlat politic. Asa ca…….”nu stiu ce naiba mai cautati voi, Dragnea si Nastase in politica!”

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...