luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEAlianța pentru Patrie, noul partid al lui Liviu Dragnea. Noua formațiune spune...

Alianța pentru Patrie, noul partid al lui Liviu Dragnea. Noua formațiune spune că se va axa pe patriotismul economic: Adrian Năstase este un mare patriot

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că noua formațiune pe care „o va ajuta foarte mult” se numește Alianța pentru Patrie.

Conform acestuia, noua formațiune a fost deja înregistrată legal și urmează să-și definitiveze conducerea politică.

Liviu Dragnea a spus, în cadrul interviului de la Realitatea TV,  că noua formațiune politică va fi una axată pe patriotismul economic, nu va fi naționalistă, xenofobă sau anti-europeană. Printre altele, Dragnea a spus că fostul premier Adrian Năstase este „un mare patriot”.

Dragnea a declarat că prioritățile Alianței vor fi agricultura, pomicultura, legumicultura, mica industrie, IT-ul și educația.

„Am văzut acum, în pandemie, că România nu poate produce nimic. România are un potențial inimaginabil în turism. Lumea vorbește doar despre litoral, dar a uitat despre turismul balnear”, a explicat el.

Dragnea vrea să propună crearea unor clase de elită, cu profesori de elită.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. Manevra de onvaluore pentru acapararea voturilor. Pnl, usr, udmr si psd s-au erodat mult si cei care nu vor vota cu ei vor trebui redirectionati catre un partid controlat. Foarte suspecta revenirea atat de rapida in politica a lui Dragnea. De fapt a mai fost adus tot asa cand a plecat Ponta desi era cu procese pe rol. Asa si acum…..in caz ca o ia pe langa poate fi controlat politic. Asa ca…….”nu stiu ce naiba mai cautati voi, Dragnea si Nastase in politica!”

  2. hai siktir! adrian nastase estwe un talhar ca si tine! v-a scos securimea la inaintare sa puneti iar labele pe Tara. sa mai furati ceva. sa nu fure ai d-afara sa mai crapati si voi ceva! SDUNTETI TOTI ACELASI JEG SECURIST CAPUSAR! ATI AVUT OCAZIA SA FACETI BINE ROMANIEI SI NU ATI FACUT-O! ATI FURAT! SI NASTASE SI DRACNIA AERE DE “TATUCI” STALINISTI. SA FACEM DICTATURA LOCA;LA CA SA NU FIE GLOBALA? PANA NU MA REPREZINTA UN PATRIOT CU CONSTITUTIA IN MANA SI CU IUBIRE DE POPOR NU AM URECHI PENTRU JEGURI CA VOI! TICALOSILOR! NASTASE UN PORC CARE VOIA SA INTERZICA CENTRALELE DE APARTAMENT SI INCEPUSE SA SALTE JURNALISTI PE STRADA CA PE VREMEA DICTATORULUI? HAI SIKTIR ! DIN NEFERICIRE PENTRU TINE IN 1989 AM FOST INSTRADA! STIU EXACT CINE SUNTETI SECURISTI IMPUTITI SI ORDINARI ! VOI SUNTETI TRADATORII! DACA ROMANIA ERA CONDUSA DE PATRIOTI NU AJUNGEA UNDE ESTE ACUM! GURA MASCARICIULE! TU, PONTA, FIREA, NASTASE, DANCU SI CATI MAI SUNTETI : NISTE JEFURI, NISTE SCLAVI CARE SUNT ROTITI SPRE PUTERE DE ACELEASI FORTE SECURISTE CARE RUINEAZA TARA DE 31 DE ANI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE