marți, aprilie 16, 2024
ȘTIRIVIDEO | Ilan Laufer, mărturii cutremurătoare: M-am vaccinat cu trei doze. Am...

VIDEO | Ilan Laufer, mărturii cutremurătoare: M-am vaccinat cu trei doze. Am avut o perioadă cu tot felul de atacuri la inimă și dereglări pe fond limfatic. Am fost păcăliți, s-au luat niște decizii pe genunchi, iar cei care sunt vinovați trebuie să plătească

@bogdan_d_2022

Ilan Laufer: Vaccinarea, o mare teapa! #covid19 #romania #laufer #culiselestatuluiparalel #stiridinromania #fyp #foryou #viral

♬ sunet original – Bogdan

Ilan Laufer, politician român, fost ministru pentru mediul de afaceri, comerț și antreprenoriat în Guvernul României, a făcut mărturii cutremurătoare în emisiunea Culisele Statului Paralel de la Realitatea Plus:

„Sincer, m-am vaccinat cu trei doze. Am avut și o perioadă, în ultimele luni de vară, în care nu m-am simțit deloc bine și am avut tot felul de atacuri la inimă și așa mai departe.

M-am dus și la control și, slavă Domnului, au fost ceva temporar, dar mi s-a spus că au fost niște dereglări pe fond limfatic și așa mai departe. Cred că sunt din cauza vaccinului și au fost foarte neplăcute.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Sincer, dacă aș putea să dau timpul înapoi, nu m-aș vaccina. Am făcut Covid-19 în urmă cu vreo trei luni, mi-am pierdut gustul și mirosul pentru două zile și m-a durut gâtul 3-4 zile. Am avut răceli mult mai grave la viața mea.

Acum, ca tot românul, mă gândeam că dacă nu aveam vaccinul probabil era mult mai nasol. Nu sunt atât de convins în clipa asta și, sincer să fiu, îmi dau seama că există efecte adverse majore, îmi dau seama că s-au luat niște decizii pe genunchi, îmi dau seama că acest virus nu a apărut pe ale naturală și, cu siguranță, cum a spus fostul și viitorul președinte al SUA, Donald Trump, este un virus chinezesc, cel mai probabil.

Cred că am fost păcăliți, cred că am fost foarte mulți oameni de bună credință care am crezut în chestia asta cu vaccinul.

Cu siguranță că a fost o mare țeapă, chiar și cei care au venit și ni l-au prezentat ca o soluție minune acum încep și dau înapoi. Țineam minte ce isterie a fost, că nu aveam nevoie nicăieri. Cei care sunt vinovați trebuie să fie pedepsiți“, a spus Ilan Laufer.

Reamintim că au existat numeroase cazuri de persoane care au decedat subit. Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri, de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauza a morții faptul că au murit subit. O listă a acestor persoane este aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

  1. e ordin pe unitate sa se vaite, probabil vor gasi cativa prosti pe care ii scot vinovati si smecherii scapa, gata s-a facut dreptate.

  2. Nu le plîngem de milă. Nu au știut să citească? Nu și-au pus întrebări? Nu s-au întrebat de ce trebuie să-și asume ei responsabilitatea în care li se întîmplă ceva?
    E o vorbă: „Nu ar exista escroci fără proști”. Au vrut la mall? Acum să plătească. Ce, nu puteau trăi fără mall? Au fost dați afară de la serviciu că nu s-au injectat? NU PREA AM AUZIT CAZURI. Că au existat presiuni, da, au existat, dar nu să fi fost dați afară. Trebuiau să lase să fie dați afară după care să acționeze unitatea în judecată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE