luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATESurse: Guvernul ia în calcul RAȚIONALIZAREA gazelor pentru companii

Surse: Guvernul ia în calcul RAȚIONALIZAREA gazelor pentru companii

Guvernul ia în calcul ca în această iarnă, dacă nu se reușește aducerea din import a cantităților de gaze așa cum sunt planificate, să impună o raționalizare a consumului pentru companii, au declarat, luni, surse guvernamentale, precizând că populația nu va fi afectată de o posibilă raționalizare a gazelor, relatează Agerpres.

La nivelul Guvernului s-a format un consiliu consultativ care urmează să funcționeze în perioada următoare. Acesta va analiza evoluția crizei energiei, în urma conflictului din Ucraina. Potrivit surselor guvernamentale, România își asigură, în prezent, 90% din producția de gaze.

„Se va continua livrarea. Nu există nicio limitare pentru consumatorii casnici. Limitarea în procent echitabil îi vizează pentru operatorii economici, dacă nu reușim să aducem cantități de gaz din import așa cum sunt planificate”, au arătat sursele indicate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Știre în curs de actualizare.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate