joi, mai 23, 2024
ACTUALITATESenatorul Sorin Lavric îl acuză pe Klaus Iohannis că patronează clanuri mafiote...

Senatorul Sorin Lavric îl acuză pe Klaus Iohannis că patronează clanuri mafiote care „fură țara liniștite”

Senatorul Sorin Lavric (AUR) îl acuză pe președintele Klaus Iohannis că a devenit „Împăratul tuturor clanurilor”, care „fură țara liniștite”, informează un comunicat de presă, trimis redacției.

Lavric mai spune că Iohannis a preluat ștafeta de la „baronii lui Iliescu”.

„În cei aproape douăzeci de ani care s-au scurs de la regimul de tristă amintire patronat de tandemul Iliescu-Năstase care, pe lângă faptul că a încercat să frâneze prin toate mijloacele posibile, inclusiv cu ajutorul bâtelor, dezvoltarea democrației în România, a marcat și apariția pe scena politico-administrativă a așa-zișilor “BARONI” locali, specializați în furtul și jaful banilor publici. Instalarea la vârful țării a trădătorilor Băsescu si Iohannis a dus la apariția unor noi forme de organizare specializate în prădarea țării anume, Grupurile Infracționale Organizate și, mai nou, CLANURILE.

Asemeni tartorului de la Cotroceni, liderii CLANURILOR liberale care și-au întins tentaculele peste toată țara au aceeași apetență rapace pentru lux și parvenire, pentru castele și palate de milioane de euro, achiziționate atât în țară, cât și în străinătate, pentru petreceri somptuoase organizate pe banii și cheltuiala statului, pentru tranzacții imobiliare dubioase și bolizi de ultimă generație, care să le confirme statutul de protejați ai sistemului mafiot patronat și controlat de însuși Klaus Iohannis, ÎMPĂRATUL tuturor clanurilor.

Clanurile lui Iohannis fură țara liniștite, Justiției i-au pus căpăstru, Procurorul General al României este mituit de liberala Alina Gorghiu cu escapade de lux în Brazilia, presa au cumpărat-o aproape în totalitate, tot cu bani publici, iar singura opoziție parlamentară, care este reprezentată de către partidul AUR, este demonizată zilnic cu minciuni și denigrări de tot felul, totul pentru ca aceste CLANURI mafiote să mai rămână la putere încă zece ani, așa cum ne-au anunțat încă înainte de începerea campaniei electorale.

Românii trebuie să vină masiv la vot și să destructureze toate aceste CLANURI liberalo-pesediste, patronate de trădătorul Iohannis. Prin votul lor, românii trebuie să spună STOP clanurilor politico-mafiote!”, a notat Sorin Lavric.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

3 COMENTARII

 1. Parca mai era nevoie sa-l acuze, de lucruri pe care oricum toata Romania le stie de vreo 10 ani de zile… E adevarat ca e campanie electorala acum si AUR vor si ei niste voturi. Ma tem insa ca si AUR ne vor dezamagi foarte tare iar motivul principal ar fi ca in spatele lor este acelasi care sta si in spatele USR (initiale G.S.). Este prea evident despre cine e vorba.

  • Nu vă necăjiți: prolema e mondială; și-a rupt gâtul în ea și măreața Uniune Sovietică, iar acum abia speră să supraviețuiască Rusia+China(+restul de la Brics+) împreună – fiindcă individual n-ar supraviețui.

   Și deși problema este veche de câteva secole, nu strică să fie repetată: popoarele sunt habarniste. Doar că R3M, fiind publicație națională, nu vrea să vă spună că au pățit-o și alții – adică toți.

 2. Uitați-vă bine la vârsta lui: dr. Sorin Lavric a făcut școală în RSR, dar se face că nu-și amintește că era „îndoctrinat” că … așa funcționează Democrația! Nu știe … că Întâi-Stătătorul a fost „aprobat” de Marile Democrații!

  Stânga americană raportează că Georgia a avut pe 9 mai Ziua Armatei (ori așa ceva, – ca să eclipseze sărbătoarea rușilor). Întâi le-a cuvântat președintele, o femeie etnic georgian, născută în Franța, diplomat francez (de meserie). Apoi a cuvântat prim-ministrul georgian, un etnic … irakian.

  Partea tare este că PM l-ar fi numit (în cuvântare) „trădător” pe președinte.

  Numai SL nu știe. Nu știe nici cum funcționează Democrația; el vrea una cu față umană, unde fiecare colonie are fraierii săi – buni de jumulit de „elitele” locale.

  Poate prindeți și următoarea schimbare de regim, să putem asculta ce a știut fiecare.

  P.S.

  Luptătorul Simion e tare – va merge precum Vodă Cuza la curțile europene să le câștige … respectul. O să ia și securea, probabil, ca să aibă măcar un argument convingător. Îi va arăta el lui Volodea Verde cum se câștigă respectul Marilor Democrații.

  Eu chiar o doresc: votați-i, și să vedem apoi minunea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE