vineri, septembrie 22, 2023
ACTUALITATESoția rapperului Nosfe: Vrem/nu vrem, ne e frică/nu ne e frică, trebuie/nu...

Soția rapperului Nosfe: Vrem/nu vrem, ne e frică/nu ne e frică, trebuie/nu trebuie etc, îl va face toată lumea, până la ultimul sugar! Dacă v-ați vaccinat pentru că ați ales această cale tocmai ca să evitați formele grave

Moartea rapperului Nosfe (Darius Crețan) la doar 37 de ani a redeschis discuțiile despre efectele adverse ale vaccinului împotriva Covid-19.

La nivelul publicului de rând, pentru că oficial, nu există nicio problemă, niciun deces suspect: din punctul de vedere al autorităților este firesc ca atâția oameni tineri, avocați și diplomați la profesori, să moară atât de repede.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauza a morții faptul că au murit subit.O listă a acestor persoane este aici.

Revenind, discuțiile despre dacă Nosfe era vaccinat sau nu au fost spulberate de soția sa. Într-un articol publicat pe blogul personal, soție de artist. Mădălina Crețan a scris un articol unde dă de înțeles că ea și soțul său sunt vaccinați. Deși a încercat să mimeze echidistanța, ea a scris acolo că „toată lumea, până la ultimul sugar” îl va face (vaccinul). Iar „cu cât acceptăm asta” „cu atât o să ne putem permite să pretindem să revenim la o viață oarecum asemănătoare cu cea de care ne este atât de dor!”. Acesta este fix felul în care autoritățile promovau vaccinul, dacă vă mai amintiți celebrul clip cu fostul premier, Florin Cîțu.

Tot Mădălina Crețan a scris că „dacă v-ați vaccinat nu vă mai fie frică de moarte și de covid pentru că ați ales această cale tocmai ca să evitați formele grave ale acestei boli care pot avea consecințe tragice”. Bineinteles, ea îi îndemna pe nevaccinați: „mai cântăriți o dată”.

Iată textul Mădălinei Crețan:

Pentru toți cei care cred că prin bullying convingeți oamenii să se vaccineze sau să nu se vaccineze, vă rog, încetați să mai credeți asta! Vă transformați în tirani, răniți fără să știți substraturi, fără să înțelegeți frici, fără să aveți habar de tot ceea ce se întâmplă în mintea și în sufletul unui om! Deveniți călăi, faceți discriminări aproape la fel de grave ca cele consacrate în lumea asta, pe care le știm deja cu toții! Și vă zic asta de pe banca arbitrului!

Nu sunt pro vaccin, nu sunt anti vaccin, nu mă încadrez la susținătorii Șosoacă, dar nici la cei Iohannis! Sunt pro om! Om ca mine, ca tine! Și așa am fost și am să rămân mereu! Așa cum am vrut să înțeleg PNL-istul, așa am vrut să înțeleg și PSD-istul! Așa cum vreau să îl înțeleg pe vaccinat, vreau să îl înțeleg și pe nevaccinat! Așa cum nevaccinatul ar vrea să îi pună vaccinatului întrebări fără să fie ștampilat din start ca fiind incult, iresponsabil, idiot, neînțelegător, așa și vaccinatul ar vrea să înțeleagă ce îl doare pe el mai tare acum: și anume această presupusă lipsă de interes și iresponsabilitate! Am înțeles cifrele, sunt un om al cifrelor, le ador, pentru mine dovezile sunt extrem de importante! Rapoartele, scrisul negru pe alb, ăla care nu-ți mai lasă loc de interpretări sunt principala mea armă într-o dispută! Dar în aceeași măsură, nu las cifrele și excel-ul să mă înghită și să mă transforme într-un robot!
Am condus, așa cum am mai spus, echipe de zeci de oameni, a trebuit să îi conving să facă lucruri pe care nu și le doreau, lucruri ordonate “de mai sus”, lucruri pe care nici eu nu le credeam, dar și atunci, ca și acum, mă aflam pe aceeași banca! A arbitrului! Și m-am dus la ei cu cifre, dar am reușit să obțin ceea ce îmi doream prin omenie, prin vorbă, prin înțelegere, și nu prin bullying! Nu prin umilință, nu prin constrângere, nu prin amenințare! Și poate aș fi reușit și așa, poate mai repede, poate mai productiv, dar cu ce preț? Voi vă asumați faptul că puteți marca, și nu în sens pozitiv, un om, pentru tot restul vieții? Vaccinații își asumă că pot deschide o depresie cruntă în suflete deja grele, depresie care poate avea un final la fel de tragic ca cel pe care îl urmărim zilnic, de un an și jumătate? Nevaccinații își pot asuma moartea lor sau a altora?

Și ca să închei, părerea mea despre vaccin, și nu despre oamenii vaccinați/nevaccinați este următoarea: vrem/nu vrem, ne e frică/nu ne e frică, trebuie/nu trebuie etc, îl va face toată lumea, până la ultimul sugar! Și cu cât se înțelege asta mai repede, și cu cât acceptăm asta mai în liniște cu noi, cu atât o să ne putem permite să pretindem să revenim la o viață oarecum asemănătoare cu cea de care ne este atât de dor!
Așa că, dragii mei, faceți pace cu voi în primul rând, dacă v-ați vaccinat nu vă mai fie frică de moarte și de covid pentru că ați ales această cale tocmai ca să evitați formele grave ale acestei boli care pot avea consecințe tragice, dacă nu v-ați vaccinat, mai cântăriți o dată în adâncul sufletului vostru și găsiți răspunsul la întreabarea “oare să mă vaccinez?” singuri! Informațiile vor fi aceleași, și pro și contra, nu se vor termina niciodată! Nu transformați această luptă într-o mândrie personală, într-un conflict și mai mare decât este deja! Și-așa, s-au pierdut prietenii, joburi, bani, familii etc și poate pe unele dintre ele nu le veți mai recăpăta niciodată!

Dar da, tot părerea mea este că această decizie ar fi trebuit să ne aparțină 100%, dar din păcate, ca multe altele, nici asta nu este pe deplin a noastră! Și acum, să fim sinceri, libertatea de alegere este un lucru utopic! În 99% din cazuri, atunci când este implicată întreaga societate, ba mai mult, în cazul de față întreaga populație a globului, decizia nu mai cade pe umerii individului! Decizia este luată de știință, de economie, de media și nu de nea Gigi de la Vadu Lat și nici de Dna director de la Oracle (puteți înlocui cu orice altă multinațională existentă)! Pentru lumea întreagă suntem numere, pentru oamenii care ne cunosc suntem prieteni, iubiți, soți, părinți, copii. Eu aleg să ignor numărul pe care îl reprezint pentru lume și să îmi dedic toată energia acolo unde sunt tot! Trageți voi singuri concluziile și luați decizia pe care o considerați potrivită pentru voi în momentul de față!
Să fiți sănătoși, să vă amintiți să iubiți și să fiți înțelegători dacă ați uitat cum se simte, să continuați să iubiți dacă nu ați uitat cum se face!
Vă pupă Tzigă, Soție de Artist, mamă, fiica, nepoată, verișoară, prietenă, noră, vecină și ce mai vreți voi!”

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

12 COMENTARII

 1. Robinetele sunt făcute să mai stea și închise. Ele nu trebuie confundate cu sfincterele. Durerea pierderii soțului este una. Durerea negăsirii rațiunii, a pierderii ei, este alta. Pe românește nu se folosește barbarismul bullying, care nu intimidează Românul cu scaun la cap. Gura nu-i făcută să scoatem orice pe ea și nu trebuie confundată cu sfincterul de la celălalt capăt al dispozitivului bucalo- laringo-stomacalo-intestinal.
  Barbarisme ca bullying i-au transformat pe mulți într-un fel de cadavre ambulante în agora românească. Durerea pierderii unei ființe dragi este una. Limbuția muierească este alta.
  Mădălina Crețan nu știe să tacă. Respectăm durerea ei, dar prostiile sunt prostii, iar proștii nu sunt proști destul până nu dau lecții de fuudulie. Nu-ți dau lecții, dragă Mădălina, dar scutește-ne de boceala publică. Eram obișnuiți cu lacrimile de crocodil. De acum le-am văzut și pe cele de crocodiloaice scăpate din zona bunei cuviințe.
  Orice ar spune Mădălina sau alții, milioane de Români sunt convinși că Nosfe-Darius Crețan a murit din cauza otrăvii vaccinale. Unii dintre oamenii cei mai informați știu că noțiunea de ”virus” este o invenție a KGB-ului american numit CIA. Toată actuala teorie privind microorganismele, bacteriile, microbii, virușii este ceva în genul Hainelor noi ale împăratului, din povestea lui Andersen.
  Sincere condoleanțe, dragă Mădălina. De acum, datoria ta este să ajungi la ADEVĂRUL DESPRE VACCIN ȘI VACCINARE,ALTFEL MĂ TEM CĂ VEI MAI ÎNGROPA CÂȚIVA SOȚI, RISCÂND SĂ AJUNGI UN FEL DE ”DRAGA DE EA”, O CUNOSCUTĂ EROINĂ DIN NUVELA CU ACELAȘI TITLU, A LUI CEHOV..
  UNII PRETIND CĂ ȘTIU ESENȚIALUL DESPRE ORICE ”VACCIN” ȘI ORICE ALTĂ SUBSTANȚĂ CHIMICĂ ÎMBÂCSITĂ CU TE MIRI CE, CARE NU ARE CE CĂUTA ÎN CORPUL UNUI OM, ANIMAL SAU PLANTĂ. SĂ-I ASCULTĂM ȘI PE EI, SĂ NU INTRODUCEM ÎN CORP ORICE TÂMPENII, NICI PE CALE DIGESTIVĂ SAU RESPIRATORIE, NICI PRIN INJECȚIE. NOSFE-DARIUS A FĂCUT-O. AVEM TOATE MOTIVELE SĂ CREDEM CĂ DIN CAUZA ASTA A MURIT. DUMNEZEU SĂ-L IERTE!
  CU TOATĂ DUREREA MĂDĂLINEI ȘI PENTRU A OPRI ȘIRUL DE MORȚI SUSPECTE DIN ULTIMELE 12-15 LUNI, AR FI CAZUL SĂ ÎNȚELEGEM CĂ ȘTIINȚA MEDICALĂ ESTE ADESEA CRIMINALĂ, CĂ MEDICII ȘI PERSONALUL MEDICAL SE DOVEDESC UNEORI ADEVĂRAȚI CĂLĂI, CE LEAGĂ BOLNAVII DE PATURI, ÎI UCID ȘI CHIAR DAU FOC LA SPITALE, CU SAU FĂRĂ INTENȚIE. UNII BANDIȚI SUNT PLĂTIȚI PENTRU ASTA. DE CINE? CÂND VOM AVEA O POLIȚIE ADEVĂRATĂ VOM ȘTI. PRINCIPALUL, POATE SINGURUL NOSTRU DUȘMAN ESTE STATUL MAFIOT DE LA BUCUREȘTI. FIECARE DINTRE NOI TREBUIE SĂ ÎNȚELEAGĂ CĂ ESTE O FIINȚĂ SUVERANĂ, CĂ DREPTUL LUI LA VIAȚĂ, SĂNĂTATE ȘI FERICIRE ÎI ESTE DAT DE DUMNEZEU ȘI NU ÎI POATE FI CONFISCAT DE CĂTRE STATUL AJUNS PE MÂNA BANDIȚILOR.
  FIE CA MOARTEA LUI NOSFE-DARIUS SĂ DESCHIDĂ OCHII MĂDĂLINEI, VĂDUVA LUI ÎNDURERATĂ. FIE CA ACEASTĂ MOARTE DATORATĂ MEDICINII CRIMINALE ȘI ESCROCHERIEI VACCINALE MONDIALE, COVID-19, SĂ FIE ULTIMA. AȘA SĂ NE AJUTE DUMNEZEU.

  • Excelent comentariu. ”Decât” că Nosfe-Nosferatu era satanist, cum îi spune și denumiirea și gestica. Nu are de ce să-l ierte Dumnezeu! Poate stăpânul lui să-l ierte, căruia își vânduse sufletul…..(acum la drept vorbind, pe ăștia nu știu cine trebuie să-i ierte și să-i dezlege). Măcar ăsta știa clar că e satanist. Unii (și nu puțini) sunt posedați în mod clar, dar se cred creștini, se dau creștini, sunt stâlpi pe la biserici sau chiar sunt în cadrul bisericii (curvari, escroci, pedofili, poponari, vacciniști) etc. Trăim vremuri complicate….

   • Nu era satanist. Sunteți în eroare. E clar că nu era vreun cuvios, dar satanist nu era. Era un joc de scenă: Nosfe vine de nosferatu, chiar este un alt cuvânt pentru vampir. Omul s-a căsătorit în biserică, și-a botezat copilul…Judecata e a lui Dumnezeu, nu a noastră.

    • Ba nu-i deloc în eroare, duduița scumpă are perfectă dreptate! Pe Dughin îl compara cu Hristos, pe amărâtul ăsta cu diavolul. În loc să apreciați asemenea perspicacitate feminină, să fiți recunoscători că după toată treaba gospodărească ce o apasă își face totuși și timp pentru politică în comentarii, deschizându-ne ochii, găsiți de cuviință să o contraziceți? Mai mare rușinea, ar trebui să aibă spațiu de articole dedicat.

     • @Doru @Mihai Șomănescu
      Curat-murdar, coane Fănică, Doru sau mai cum te cheamă pe aici. Dacă nu ți s-ar fi părut că-s femeie și că locul meu este la cratiță, nefiindu-mi permis să gândesc, nici nu te băgai în seamă, așa-i? Își urez tradiționalul hai siktir, om mărunt, misogin și răzbunător! (Eu habar nu am cu cine m-am contrat pe aici și nici nu-mi pasă, atât timp cât nu se depășește o limită a bunului-simț deja foarte fragilă).
      Omul era pur satanist, uitați-vă la semnul coarnelor pe care-l face, ca să nu mai zic de jocul de cuvinte extrem de sugestiv. Din câte știu eu, aia de la cratiță (recte nea` Doru și cum își mai spune), nu poți sluji și Lui Dumnezeu și lui Mamona, așa că…. Dar unii așa ”crede”. Păcat că vă înscrieți în acest grup!
      Pentru Doru Croitoru` sau alte specimene, eu pot să rămân la treburile mele și să nu mai citesc/scriu pe aici, dar asta nu vă face pe voi mai deștepți! Doar că rămâneți mai între voi așa, deci ce să vă zic, decât: pupați-vă-ncurajați-vă!!!

    • Sigur că habar n-am…din ceea ce afirmați atât de clar, eu nu înțeleg nimic, că habar n-am. Din ceea ce rezulta din ”arta” ăluia, iar nu înțeleg nimic, deși totul este atât de limpede. Așa-s eu, habar n-am… Așa că vă las pe voi pe aici, cu îndemnul de mai sus: pupați-vă-ncurajați-vă!!!
     Vă dați un site alternativ, creștin, la fel ca și Activenews, pe unde ați trecut. Ăia cenzurează comentariile, blochează ID-urile și IP-urile, dar altfel sunt foarte alternativi….și cinstiți și corecți, adevărul este la ei! Bineînțeles, toate cu ghilimele. Nici pe aici nu suportați nici o opinie cu 5% mai la stânga….La stânga, deh…aia care nu vă place, deși poate-i mai la dreapta….Sunteți agresivi și primitivi, motiv pentru care eu mă retrag și vă las între voi, mai ales masculii, care se pare că-s majoritari pe aici. Oricum, dacă-ți dai un ID feminin, deja ai probleme, ești în vizorul tuturor gheorghilor, abia așteaptă ei prilejul să-ți zică vreo două, așa….bărbătește! Iar cu ghilimele! Dacă nu te cheamă Vasile, pe site-urile de alternativă (creștine până-n măduva oaselor), trebuie să stai îmbrobodită și la doi pași în spatele unui Vasile. Ei…rămâneți între voi, I`am out….
     P.S. Lui Vasile ăla de mai sus, i s-o fi făcut frică să nu-mi dați spațiu de articole dedicat….Hahahaha…Nu sunteți voi de nivelul la care să scriu eu articole, partea proastă este că m-am coborât la comentarii, oi fi pus vreo 20 în câteva luni. Mea culpa și m-am cărat!
     Va trebui să văd cum să-mi dezactivez contul. Sper să fie simplu, așa la mintea mea….:))

     • Comentariul dvs e o mostră de confuzie, care este reflecția, fără îndoială a celei care domnește în capul domniei voastre. În rest, da, dezactivarea contului este atât de simplă că și dvs ar trebui să fiți capabil/ă să o descurcați.

 2. Femeie proastă cu impulsuri de fascistă.

  cum adică vrem nu vrem? cine a pus o pe ea șefă pe corpurile altora? Și cine se crede fascista asta să vaccinese ea forțat toți sugarii? Ce psihopată !

 3. ea ne-ar fi convins sa ne vaccinam, nu ne-ar fi constrans, ar fi folosit mijloacele capitalismului, nu pe cele ale bolsevismului, dar scopul tot ala era. In schimb ea nu stia ca astia erau contratimp, ca aveau la dispozitie fix 2 ani, in care trebuia sa convinga cat mai multi, caci urma scena a doua din piesa, razboiul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate