luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATERapperul Nosfe (Darius Crețan) a murit în somn, la vârsta de 37...

Rapperul Nosfe (Darius Crețan) a murit în somn, la vârsta de 37 de ani, după un concert. Cântărețul Mikaben (41 de ani) a murit pe scenă, la Paris

Darius Vlad Crețan, cunoscut sub numele de scenă drept Nosfe (foto stânga), a murit la vârsta de 37 de ani, au transmis colegii săi din trupa Șatra Benz.

„Cu regret și durere vă anunțăm ceva ce nu ne-am fi dorit să vă anunțăm niciodată.
Fratele nostru NOSFE a plecat dintre noi azi noapte. Ne aflam intr-o situație delicată și procesăm cu greu pierderea. Orice gând bun și orice susținere morală ajută enorm. Momentan e tot ce putem comunica. Te iubim frate! Somn senin și trecere lină!”, a sunat anunțul.

În vârstă de 37 de ani, rapperul Nosfe activa atât pe plan solo, cât și în celebra trupă Șatra Benz. De asemenea, Nosfe a colaborat și cu Ruby pentru piesa „Condimente”. Era de 20 de ani în piața muzicală. Nosfe s-a născut pe 24 martie 1985 în Galați. A performat în primul său concert în Galați, iar al doilea a fost în Brăila. Nosfe era căsătorit și avea o fetiță. A lansat mai multe albume printre care „Uncle Benz”, „Caps Locked”, „Rollin Stoned 2” și „Înainte Nosferatu”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Pe cunoscutul forum, Reddit România, majoritatea celor care discută decesul artistului îl pun pe seama unor bruște probleme cardiace, apărute după un concert.

Moartea lovește brusc și la Paris

Cântărețul haitian Mikaben (foto dreapta), pe nume real Michael Benjamin, a murit imediat după ce a performat pe scena Accor Arena din Bercy, Paris. Artistul a suferit un atac de cord și nu a mai putut fi salvat, scrie România TV.

Cântărețul haitian Mikaben, pe nume real Michael Benjamin, a murit la scurt timp după ce a performat pe scenă. Era un concert al membrilor trupei haitiene Carimi, la șase ani de la despărțire.
După ce a cântat în faţa a 10.000 de oameni, lui Mikaben i s-a făcut rău pe scenă. A căzut inconştient şi în ciuda intervenţiei paramedicului nu a putut fi salvat.

La ora 12:10, sâmbătă 16 octombrie 2022 Michael Benjamin a murit în urma unui atac de cord imediat după performanţa sa la concertul Carimi de pe Accor Arena, Paris. Mika a fost unul dintre cei mai talentaţi artişti ai generaţiei sale”.

Acestea sunt doar ultimele decese dintr-o serie, parcă interminabilă, de persoane tinere care mor, în mod subit, în ultimul an și jumătate.

Doar în România au fost înregistrate o mulțime de cazuri, de oameni tineri, uneori chiar persoane foarte cunoscute: de la avocați și diplomați la profesori.

Deși mulți dintre ei sunt dovediți vaccinați, autoritățile refuză să ia în calcul orice legătură, invocând în schimb drept cauza a morții faptul că au murit subit.O listă a acestor persoane este aici.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

6 COMENTARII

  1. nu e clar dacă rapperul era vaccinat sau nu. Oare știe cineva o sursă?

    pe de altă parte este iresponsabil cum se joacă oamenii cu forțele malefice și isi dau nume de draci apoi se miră că le merge rău

  2. În primul caz…Nosfe de la Nosferatu…a murit un drac. Adică unul mai puțin pe pământ. Who cares?!
    În toate celelalte cazuri de morți subite, pe site-urile de alternativă (cum le spune Iurie Roșca), se anunță aceste morți și se subînțelege legătura cu vaccinul, simt asta în fiecare articol de genul. Dar nu se știe în fiecare caz în parte dacă erau sau nu injectați. Acolo unde s-a știut clar, s-au pus și dovezile (cei care s-au lăudat pe rețelele de socializare).
    Problema pe care mi-o pun eu, ca neinjectată, nu cumva este mai mult decât vaccinul, adică mai multe metode de a ne elimina? Nu cumva este un fel de ruletă rusească, adică este țintit un individ la întâmplare și lichidat?! Precum se observă, au murit tot felul de categorii sociale, tot felul de grupuri, adică din toate grupurile…Este cineva capabil să ne spună mai clar ce se întâmplă???
    Dacă legătura cu vaccinul ar fi 100% sigură (pentru mine, simplu fapt de a ști că TOȚI CEI CARE AU MURIT SUBIT ERAU VACCINAȚI, ar fi destul), noi cei neinjectați, adică cei care ne băgăm nasul pe site-urile de alternativă, pentru că nu ne regăsim absolut deloc în presa main stream, am sta liniștiți. DAR…nu avem încă destule date pentru ca noi, neinjectații, să stăm liniștiți din acest punct de vedere, al morților subite…:((

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE